Vårt bästa pris

Stol Remind 3730R/3735R - Återvunnen plast

  • −20%
  • Ny

Remind är en stilig och miljövänlig stol som tål utomhusbruk och består av 100 procent återvunnen plast. Det perforerade sätet och den smäckra ramen ger stolen ett nätt uttryck och en luftig känsla.

  • 100% återvunnen plast.
  • Stapelbar upp till 8 stolar.
  • Minsta köp 4 st (pris visas styckvis).
  • Tål utomhusbruk.
Bra deal!
2 040,00 kr
Rek. pris: 2 550,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
3730R
3735R
3730R
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Remind är en stilig och miljövänlig stol som tål utomhusbruk och består av 100 procent återvunnen plast. Det perforerade sätet och den smäckra ramen ger stolen ett nätt uttryck och en luftig känsla.

  • 100% återvunnen plast.
  • Stapelbar upp till 8 stolar.
  • Minsta köp 4 st (pris visas styckvis).
  • Tål utomhusbruk.

Miljövänlig stol i 100% återvunnen plast

Remind består till 100 procent av återvunnen plast varav 50 procent kommer från konsumenter och 50 procent från industrin. Tack vare detta får du en miljövänlig och hållbar stol som gör fikan på balkongen extra njutbar.

Lätt att stapla och förvara

Stolen går att välja som matstol samt som karmstol och kan smidigt staplas undan om högst åtta stolar. Detta underlättar vid förvaring och gör även Remind utmärkt som extrastol, både i hemmet och i offentliga lokaler.

Produktdetaljer

Artikelnummer 3730R
Varumärke Pedrali
Höjd 82 cm
Bredd 49 cm
Djup 52 cm
Sitthöjd 46 cm
Vikt 3,7 kg
Material Polypropylene
Bra miljöval Ja
Formgivare Odo Fioravanti

Varumärke Pedrali

Pedrali

Sedan 1963, erfarenhet och framtid

Pedrali är ett italienskt företag som producerar moderna möbler för offentliga utrymmen, kontor och bostäder.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft