Vårt bästa pris

Artek Bench 153A & 153B

  • -1 100,00 kr

Bench 153 är en lätt och mångsidig bänk i massivt finskt björkträ. Sitsens vertikala skåror bidrar till bänkens luftiga uttryck, samtidigt som de gör bänken enkel att flytta runt och lätt att hålla ren.

  • Lätt att hålla ren och flytta runt.
  • Enkel att montera.
  • Tillverkad i Finland.
Bra deal!
7 775,00 kr
Rek. pris: 8 875,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
112,5 cm
72,5 cm
112,5 cm
Naturlig björk
Vitlackad björk
Svartlackad björk
Naturlig björk
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Bench 153 är en lätt och mångsidig bänk i massivt finskt björkträ. Sitsens vertikala skåror bidrar till bänkens luftiga uttryck, samtidigt som de gör bänken enkel att flytta runt och lätt att hålla ren.

  • Lätt att hålla ren och flytta runt.
  • Enkel att montera.
  • Tillverkad i Finland.

Design som smälter in

Bench 153 kommer i en smäcker och elegant design i massiv björk, som genom sina vackra L-formade ben och skårade sits får ett lätt och luftigt uttryck som sömlöst smälter in i sin omgivning. En mångsidig bänk som passar utmärkt som sittplats vid såväl matbordet som i hallen, eller som en praktisk avlastningsyta.

Enkel att hålla ren

Bänken har en vacker, lackerad yta och dekorativa utsnitt som tillsammans gör det enkelt och smidigt för dig att torka av bänken, samt att borsta bort smulor och annat smuts från den.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft