Pall/Sidobord Stone

Stone har en tålig konstruktion som gör att den kan användas som såväl en pall som ett sidobord. Dess nätta form påminner om ett timglas och den vackra, mönstrade ytan reflekterar ljuset fint.

 • Tillverkad i tålig polykarbonat.
 • Vacker fasetterad yta.
 • Lämpad för utomhusbruk (ej krom- eller guldversion).
2 725,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Crystal
Chrome
Gold
Crystal
Smoke Grey
Amber
Gul
Röd
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Stone har en tålig konstruktion som gör att den kan användas som såväl en pall som ett sidobord. Dess nätta form påminner om ett timglas och den vackra, mönstrade ytan reflekterar ljuset fint.

 • Tillverkad i tålig polykarbonat.
 • Vacker fasetterad yta.
 • Lämpad för utomhusbruk (ej krom- eller guldversion).

Reflekterar ljuset på ett fint sätt

Stone har en smäcker form, och en helt extraordinär yta som med de många geometriska fasetterna kan liknas vid en diamant. Den vackra, mönstrade ytan reflekterar ljuset fint och skapar ett helt unikt och färgsprakande ljusspel.

Lätt att flytta runt och möblera med

Stone väger endast 2,5 kg och har en avsmalnad del som är enkel att omfamna med två händer, vilket gör att du enkelt bär med dig och flyttar runt pallen efter behov. Låt Stone bli en extra sittplats för den oväntade middagsgästen, eller ett smidigt avlastningsbord för fikat i trädgården.

Obs! Varianterna i guld samt krom skall ej användas utomhus.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft