Papperskorg Bin There - Small

Papperskorgen Bin There Small är tillverkad i slitstark stålplåt och har snygga läderdetaljer. Finns i flera lugna färger, kommer utan lock och går att köpa styckvis, parvis samt med eller utan vagn. 

 • För säckar på 28 liter.
 • Smidigt handtag i naturgarvat läder.
 • Gjord i lackerad stålplåt.
 • Kan användas som blomkruka.
3 765,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Signal White RAL 9003
Signal White RAL 9003
Copper Brown RAL 8004
Antracit RAL 7043
Olive Green RAL 7002
Beige RAL 1001
Singel (utan lock)
Singel (utan lock)
Dubbel (utan vagn och lock)
Dubbel inkl. vagn (utan lock)
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Papperskorgen Bin There Small är tillverkad i slitstark stålplåt och har snygga läderdetaljer. Finns i flera lugna färger, kommer utan lock och går att köpa styckvis, parvis samt med eller utan vagn. 

 • För säckar på 28 liter.
 • Smidigt handtag i naturgarvat läder.
 • Gjord i lackerad stålplåt.
 • Kan användas som blomkruka.

Kombinera som du vill

Bin There Small går att köpa som fristående eller i par, för användning vid exempelvis skrivbordet. Köper du soptunnan som ett par kan du även välja att få dem med en smidig vagn i samma färg som soptunnorna, som gör dem enkla att flytta runt i lokalen. 

Använd som blomkruka

Du kan även välja att använda din Bin There som en vacker blomkruka. Ihop med vagnen blir soptunnan ett elegant och smart sätt att öka grönskan på kontoret eller i loungen. 

Lock och droppskydd som tillbehör

Med Bin There får du en snygg lösning för kontorets sopor och källsortering. Köp till lock och droppskydd som tillbehör för att effektivt stänga inne lukter och skydda tunnan från eventuellt vätskespill.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft