Papperskorg Arkad

Arkad är perfekt för kontorslandskapet och finns att få i tre olika jordnära färger som ger ett elegant intryck. Skapa ordning och reda för hemmets eller kontorets brännbara återvinning.

  • Rymmer 100 l.
  • Finns med eller utan lock i björkfaner.
  • Med symbol för brännbart avfall.
  • Vinnare av German Design Award 2019!
5 715,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Signal White (utan lock)
Signal White (utan lock)
Signal White (med lock)
Pale Green (utan lock)
Pale Green (med lock)
Antracite (utan lock)
Antracite (med lock)
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Arkad är perfekt för kontorslandskapet och finns att få i tre olika jordnära färger som ger ett elegant intryck. Skapa ordning och reda för hemmets eller kontorets brännbara återvinning.

  • Rymmer 100 l.
  • Finns med eller utan lock i björkfaner.
  • Med symbol för brännbart avfall.
  • Vinnare av German Design Award 2019!

Symbol för sortering

Med papperskorgen får du gott om plats för återvinningen på kontoret. Symbolen som tillkommer är för brännbart avfall – oberoende av vilken färg på soptunnan du väljer. Den har en borstad och självhäftande yta vilket gör att du själv väljer var/om du vill ha den på.

Naturnära formspråk

Papperskorgen är av matt, lite strävt lackad aluminium. Locket som är valbart att få till är av björkfaner och tillför ett ännu mer naturnära intryck. Arkad är en papperskorg du faktiskt vill ha framme, tack vare enkelt utförandet som passar in i många olika typer av miljöer.

Om formgivaren – ADDI Designstudio

Addi är en designstudio baserad i Kalmar som sedan 2006 tillhandahåller både kreativ och prisbelönt design – för både den skandinaviska och internationella marknaden. Studion grundades och drivs av Andreas Karlsson, Johan Isberg och Karl-Magnus Lillqvist Sjöberg. Trion har vunnit många fina priser för sina verk och har genom åren formgivit åt många välkända varumärken. ADDI står för ADD: Inspiration, Interaktion, Idé och Innovation, då de anser den kreativa processen som icke linjär. Deras formskapande utgörs av alla dessa delar, och precis som en cirkel kan ett projekt starta när som helst, eftersom de andra delarna sedan kan läggas till längsmed vägen. ”Möbler har alltid varit en stor del av vårt DNA sedan vår utbildning, och det är något vi alltid återkommer till” – Addi Designstudio.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft