Vårt bästa pris

Pendellampa Mesh - Trådlös

 • -13 055,00 kr
 • Ny

Stor pendellampa med flera små lampor som går att tända och släcka separat. Mesh styrs via en app där du bland annat kan dimra belysningen och ställa in olika lampmönster för olika tider på dygnet.

 • Går att dimra.
 • Styrs smidigt via app för Android och IOS.
 • Med lampor som kan tändas och släckas individuellt.
 • Låter dig skapa egna lampmönster med tidsinställning. 
Bra deal!
30 295,00 kr
Rek. pris: 43 350,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
80 cm
80 cm
100 cm
2 meter
1 meter
2 meter
3 meter
5 meter
4 meter
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Stor pendellampa med flera små lampor som går att tända och släcka separat. Mesh styrs via en app där du bland annat kan dimra belysningen och ställa in olika lampmönster för olika tider på dygnet.

 • Går att dimra.
 • Styrs smidigt via app för Android och IOS.
 • Med lampor som kan tändas och släckas individuellt.
 • Låter dig skapa egna lampmönster med tidsinställning. 

Styrs via app

Denna trådlösa version av Mesh styrs enkelt med en app för Android eller IOS som du laddar ned till din mobil eller surfplatta. Har du flera Mesh-lampor låter appen dig döpa dem och ställa in alla inställningar för varje lampa individuellt. 

Tänd och släck enskilda lampor som du vill

Mesh består av flera små lampor som du kan tända och släcka som du vill. I appen kan du välja vilka lampor du vill tända upp och skapa dina egna lampmönster som du sedan kan ställa in för automatisk aktivering på utvalda klockslag. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 1D86KW082001A
Varumärke Luceplan
Diameter 80 / 100 cm
Vikt 10 kg
Material Struktur i stål, linser i polykarbonat
Max watt 53W
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Dimmer Open Push / Wireless
Färgtemperatur 2700K
Sladd ingår Nej
Dimbar Ja
Formgivare Francisco Gomez Paz

Varumärke Luceplan

Luceplan

Sedan starten 1978 har italienska Luceplan skapat stilren belysning av högsta kvalitet. De har en experimentell inriktning och använder sig av innovativa tekniker och material för att ta fram hållbar belysning. Deras produkter tillverkas i Italien.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft