info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Spara 2 500,00 kr
CYBER WEEK

Pendellampa PH 5 Pendel

 • På rea!
 • -2 500,00 kr

PH 5 är en elegant och klassisk pendellampa som tack vare sin smarta design ger ett behagligt, mjukt och helt bländfritt ljus. Lampan kommer i många olika färger, vilket gör att den passar in i alla miljöer.

 • Stilren och tidlös design.
 • Ger ett bländfritt ljus nedåt och sidledes.
 • Takkopp samt kabel (3 m) medföljer.
5 875,00 kr
8 375,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Hues of Orange
Koppar
Mässing
Vit - classic
Vit - modern
Monokrom svart
Monokrom vit
Monokrom blå
Hues of Rose
Hues of Grey
Hues of Orange
Hues of Red
Hues of Green
Hues of Blue
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

PH 5 är en elegant och klassisk pendellampa som tack vare sin smarta design ger ett behagligt, mjukt och helt bländfritt ljus. Lampan kommer i många olika färger, vilket gör att den passar in i alla miljöer.

 • Stilren och tidlös design.
 • Ger ett bländfritt ljus nedåt och sidledes.
 • Takkopp samt kabel (3 m) medföljer.

Ger dig ett helt bländfritt ljus

Lampans design bygger på ett reflekterande treskärmssystem som låter armaturen belysa sig själv nedåt och åt sidorna, vilket skapar ett mjukt och behagligt sken. Tack vare denna innovativa design ger lampan dig ett helt bländfritt ljus, och passar därför särskilt bra över exempelvis matbordet.

Finns i många olika kulörer

Den klassiska pendellampan PH 5 kommer i ett flertal härliga kulörer, allt från sober svart till lekfull orange, vilket gör att du alltid hittar den färg som passar just dig och din inredning. 

Obehandlad mässings- och kopparyta

Utförandet i mässing samt koppar har en obehandlad yta, vilket gör att ytan förändras över tiden och bildar en vacker, säregen patina. Denna process kan redan ha påbörjats vid leveransen. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 5741099812
Varumärke Louis Poulsen
Höjd 26,7 cm
Diameter 50 cm
Material Trycksvarvad aluminium, koppar eller mässing
Sockel E27
IP-klass IP20
Sladdlängd 3 m
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Poul Henningsen

Varumärke Louis Poulsen

Louis Poulsen

Danska Louis Poulsen grundades redan år 1874. Med fokus på kvalitet och hög design tar de fram och tillverkar belysning som är behaglig för ögat. Under åren har de samarbetat med flera välrenommerade formgivare så som Arne Jacobsen, Oki Sato och Poul Henningsen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft