Pendellampa

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

290.0117120.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Pendellampa

Med våra takpendlar kan du inreda flexibelt och få en effektiv ljusspridning i vilket rum som helst. Pendellampor hänger ner från taket och kan oftast justeras i höjd för att passa vilken takhöjd som helst, och anpassas till övrig inredning i rummet. Hos oss hittar du en takpendel för varje stil och rum, och du hittar allt från stilrena pendellampor till extravaganta taklampor från exklusiva varumärken.

Takpendel för kontor

I kontorslandskap med högt i tak är pendellampor ett effektivt sätt att få takbelysningen där den behövs. Med taknära belysning som spotlights eller plafonder kommer ljuset lätt för långt bort. Med snygga pendellampor kan du även inreda kontoret enhetligt. Låt taklamporna tjäna som mer än bara belysning!

Taklampor från DPJ

Våra takpendlar är bara en del av vårt stora sortiment av taklampor. Här hittar du alla typer av takbelysning för kontor och hemmet, och något för alla stilar och smaker.

Kontorsbelysning för alla

Oavsett om du letar efter lampor för kontoret eller hemmet, till väggar eller tak, så hittar du allt i vårt breda sortiment av lampor och kontorsbelysning. På en arbetsplats är bra belysning otroligt viktigt för arbetsmiljön, och du hittar både snygga och effektiva lampor för alla behov här.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft