Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera på

Pris
225 kr 187100 kr
Tillverkare
IP-klass
more... less
Formgivare
more... less
Färg
more... less
Filter

Pendellampa

Grid view
List view
Visar 1-100 av 945 objekt
Sort by
IC lights S2 pendel - krom

IC lights S2 pendel - stor

6 475,00 kr inkl. moms
IC Lights S2 pendel har ett klot tillverkat i opalglas och går att få i två olika utföranden, i krom eller borstad mässing. Lampan har en fin, stilren och nätt design som passar in i alla olika miljöer. Lampan ger ifrån sig ett fint och behagligt ljus. 
IC lights S1 pendel - borstad mässing

IC lights S1 pendel - liten

4 850,00 kr inkl. moms
IC Lights S1 pendel  har ett klot tillverkat i opalglas och går att få i två olika utföranden, i krom eller borstad mässing. Lampan har en fin, stilren och nätt design som passar in i alla olika miljöer. Lampan ger ifrån sig ett fint och behagligt ljus. 
Skygarden 2 pendel - svart blank

Skygarden 2 pendel - stor

33 350,00 kr inkl. moms
Skygarden 2 är en pendellampa med lampskärm i gips med och utsida, insida med vit stuckatur. pendel sprider ett mjukt och behagligt ljus. Lampan har en lampskärm tillverkad i gips med en vit stuckatur invändigt. Utsidan är lackad med matt eller blank lack Skygarden taklampa går att få i svart, vit, guld samt brun för att enkelt passa in i just din miljö.
Skygarden 1 pendel - svart blank

Skygarden 1 pendel - liten

23 600,00 kr inkl. moms
Skygarden 1 pendel med lampskärm i gips med lackad utsida, insida med vit stuckatur. Skygarden pendel sprider ett mjukt och behagligt ljus. Lampan har en lampskärm tillverkad i gips med en vit stuckatur invändigt. Utsidan är lackad med matt eller blank lack. Skygarden taklampa går att få i svart, vit, guld samt brun för att enkelt passa in i just din miljö. 
2097/30 Sarfatti ljuskrona - krom, 30 lampor

Flos 2097/30 - Ljuskrona med 30 lampor

12 725,00 kr inkl. moms
Ord.pris 17 975,00 kr
Spara 5 250,00 kr
Med Flos 2097/30 får du en tidlös takkrona som kombinerar klassisk elegans med raka, moderna linjer. En populär takkrona som kommer i mässingsfärgat eller kromat stål och håller 30 glödlampor.    Ger ett varmvitt ljus. Går att dimra.  Kommer med sladd på 2,8 m. 30 glödlampor medföljer.
DOT pendel - liten, svart

DOT pendel - liten

1 800,00 kr inkl. moms
Dot Pendel är tillverkad i perforerad plåt och opalglas. Med de små hålen där ljuset tränger igenom får du en lekfull och mysig atmosfär i ditt hem. Lampan finns i vitt och svart för att mixa och matcha.
DOT pendel - medium, svart

DOT pendel - medium

1 850,00 kr inkl. moms
Dot Pendel är tillverkad i perforerad plåt och opalglas. Med de små hålen där ljuset tränger igenom får du en lekfull och mysig atmosfär i ditt hem. Lampan finns i vitt och svart och i tre olika storlekar för att mixa och matcha.
GAP pendel - vit, låg

GAP pendel - låg

1 650,00 kr inkl. moms
GAP pendel är tillverkad i pulverlackad metall. Kombinationen av en rå och kall yta och en varm insida skapar en mysig känsla och gör den vacker att titta på både tänd som släckt.
GAP pendel - svart, hög

GAP pendel - hög

1 800,00 kr inkl. moms
GAP pendel är tillverkad i pulverlackad metall. Kombinationen av en rå och kall yta och en varm insida skapar en mysig känsla och gör den vacker att titta på både tänd som släckt.
Mirror Ball 25 cm Linjärt Pendelsystem

Mirror Ball 25 cm Linjärt Pendelsystem

22 175,00 kr inkl. moms
Ett vackert, linjärt pendelsystem som passar utmärkt över konferensbord och köksbord. Mirror Ball är en av de mest identifierbara Tom Dixon-produkterna. Inspirerad av den välkända rymdhjälmen och av diskobollar. Mirror Ball är en lätt och robust lampa som återspeglar omgivningen i sin ytfinish, samtidigt som den har ett nedåtriktat och omgivande ljus. Finns i originalfärgen krom, samt i guld.
Anoli 3 Pendelsystem

Anoli 3 Pendelsystem

11 500,00 kr inkl. moms
Anoli-kollektionen fångar lugnet av fallande vattendroppar. Den eleganta, men enkla droppformen betonas av det finaste handblåsta glaset och den lätta guldmetallen. Samlingen varierar från släta pendlar, till eleganta ljuskronor och kan anpassas för både större projekt och hemmiljöer. Anoli 3 fungerar perfekt som ljuskrona över ett bord. Anoli-kollektionen är gjord i material av högsta kvalitet och tillverkade av skickliga hantverkare.
Anoli 6 Pendelsystem

Anoli 6 Pendelsystem

21 975,00 kr inkl. moms
Anoli-kollektionen fångar lugnet av fallande vattendroppar. Den eleganta, men enkla droppformen betonas av det finaste handblåsta glaset och den lätta guldmetallen. Samlingen varierar från släta pendlar, till eleganta ljuskronor och kan anpassas för både större projekt och hemmiljöer. Anoli 6 fungerar perfekt som ljuskrona över ett bord. Anoli-kollektionen är gjord i material av högsta kvalitet och tillverkade av skickliga hantverkare.
Miira 1 Optic Pendel

Miira 1 Optic Pendel

3 475,00 kr inkl. moms
Miira är en serie lampor i en enkel och tidlös design som framhäver den nordiska elegansen och funktionen. De viktigaste detaljerna i Miira-kollektionen är de vackra kurvorna och den tunna, bearbetade metallhalsen som ger ett graciöst intryck. Miira-kollektionen är utformad med ljuskronan i centrum och expanderar sedan till en komplett serie av belysning, tillverkad i högsta kvalitet. Miira 1 Optic har munblåsta glasglober med små variationer i den optiska effekten, vilket gör varje lampa unik. Miira 1 är en pendel som passar utmärkt över matbord och mindre sidobord.
Miira 1 Opal Pendel

Miira 1 Opal Pendel

3 475,00 kr inkl. moms
Miira är en serie lampor i en enkel och tidlös design som framhäver den nordiska elegansen och funktionen. De viktigaste detaljerna i Miira-kollektionen är de vackra kurvorna och den tunna, bearbetade metallhalsen som ger ett graciöst intryck. Miira-kollektionen är utformad med ljuskronan i centrum och expanderar sedan till en komplett serie av belysning, tillverkad i högsta kvalitet. Miira 1 Opal ger ett mjukt, nordiskt ljus och sprider en unik atmosfär i rummet där lampan placeras. Miira 1 är en pendel som passar utmärkt över matbord och mindre sidobord.
Miira 4 Optic Ljuskrona

Miira 4 Optic Ljuskrona

9 625,00 kr inkl. moms
Miira är en serie lampor i en enkel och tidlös design som framhäver den nordiska elegansen och funktionen. De viktigaste detaljerna i Miira-kollektionen är de vackra kurvorna och den tunna, bearbetade metallhalsen som ger ett graciöst intryck. Miira-kollektionen är utformad med ljuskronan i centrum och expanderar sedan till en komplett serie av belysning, tillverkad i högsta kvalitet. Miira 4 Optic har munblåsta glasglober med små variationer i den optiska effekten, vilket gör varje lampa unik. Miira 4 är en ljuskrona som passar utmärkt över matbord och loungeytor.
Miira 4 Opal Ljuskrona

Miira 4 Opal Ljuskrona

9 625,00 kr inkl. moms
Miira är en serie lampor i en enkel och tidlös design som framhäver den nordiska elegansen och funktionen. De viktigaste detaljerna i Miira-kollektionen är de vackra kurvorna och den tunna, bearbetade metallhalsen som ger ett graciöst intryck. Miira-kollektionen är utformad med ljuskronan i centrum och expanderar sedan till en komplett serie av belysning, tillverkad i högsta kvalitet. Miira 4 Opal ger ett mjukt, nordiskt ljus och sprider en unik atmosfär i rummet där lampan placeras. Miira 4 är en ljuskrona som passar utmärkt över matbord och loungeytor.
Decostick Taklampa Mässing

Decostick Taklampa Mässing

15 600,00 kr inkl. moms
Decostick är en modern takkrona som flirtar med 1930-talet. Inspirationen till Decostick har JV Arkitekter hämtadet från de ornament som dekorerar väggar och tak i Hotel Riviera Strands matsal. Idén med Decostick är att den ska fungera som en skulptur, ett smycke i de miljöer där den placeras. Den har två opalvita glasglober och en spot som pekar rakt ner. Dessa är på separata tändningar, vilket möjliggör olika ljusstyrkor på spotten och i globerna. Spotten är dessutom försänkt för att undvika bländning.
Karamell Taklampa

Karamell Taklampa

28 725,00 kr inkl. moms
Karamell ger ett stämningsfullt ljus till bordet och håller vinglasen nära till hands när det finns tillfälle att skåla. Den råa mässingen och gracila kristallglas bildar tillsammans en enhet med inbördes vackra kontraster. Karamell sprider ljuset genom kristall och lämnar skuggor av smak och sötma. Glashängaren rymmer ca 16 glas. Glasen på bilden medföljer ej.
Hubert Pendant Tribeca

Hubert Pendant Tribeca

2 975,00 kr inkl. moms
Hubert Pendant Tribeca har en fin modern design som ger ditt rum ett elegant utseende. Taklampan har en enkel design med mässing insida som skapar ett vackert och mysigt ljus. Hubert Pendant går att få i två olika färgkombinationer. Välj färg nedan.
Mega Bulb Pendant SR2

Mega Bulb Pendant SR2

1 575,00 kr inkl. moms
Mega Bulb Pendant SR2 har en modern design. Taklampan utger ett vackert och mysigt ljus med sitt genomskinliga glas.  Välj färg nedan.
Pendellampa - Compendium Plate

Pendellampa - Compendium Plate

10 280,00 kr inkl. moms
Pendellampan Compendium Plate är en elegant lampa med en tunn profil på endast sju centimeter. Den stora, runda lampan ger gott om ljus och kan även enkelt dimras ned till önskad ljusstyrka.  Går att dimra.
Pendelampa Costanza Grande

Pendelampa Costanza Grande

5 980,00 kr inkl. moms
Costanza Grande är en stor pendellampa med en vit skärm som ger ett bländfritt och mjukt ljus. Denna vackra lampa har en minimalistisk design som passar lika bra i köket som i loungen. Lätt, vit skärm i polykarbonat. Kan fås med integrerad sensordimmer.
Pendellampa ILLAN

Pendellampa ILLAN

8 580,00 kr inkl. moms
Illan är en stilig pendellampa som består av tunna skivor laserskuren plywood. Den lätta skärmen vecklar vackert ut sig när den hängs upp i taket, och rör sig sedan mjukt med luftdraget i rummet.  Gjord i FSC® certifierat trä.  Går att dimra. Med LED-belysning.
Pendellampa MESH - Small

Pendellampa MESH - Small

17 680,00 kr inkl. moms
Pampig pendellampa som består av små, dimbara lampor och går att beställa med kablar på en eller fem meter. Mesh är en vacker lampa som drar blickarna till sig och tar inredningen till en ny nivå. Går att dimra. Vacker struktur i stål.
Pendellampa MESH

Pendellampa MESH

29 380,00 kr inkl. moms
Pampig pendellampa som består av små, dimbara lampor och går att beställa med kablar på upp till fem meter. Mesh är en vacker lampa som drar blickarna till sig och tar inredningen till en ny nivå.   Går att dimra.
Pendellampa MESH - Trådlös

Pendellampa MESH - Trådlös

30 280,00 kr inkl. moms
Stor pendellampa med flera små lampor som går att tända och släcka separat. Mesh styrs via en app där du bland annat kan dimra belysningen och ställa in olika lampmönster för olika tider på dygnet. Går att dimra. Styrs smidigt via app för Android och IOS. Med lampor som kan tändas och släckas individuellt. Låter dig skapa egna lampmönster med tidsinställning. 
Pendellampa Soleil Noir

Pendellampa Soleil Noir

19 180,00 kr inkl. moms
Soleil Noir är en vacker, asymmetrisk pendellampa som ser ut att trotsa tyngdlagen. Tack vare en tunn skiva aluminium som döljer lampans LED-belysning, får du ett varmt, bländfritt och indirekt ljus. Går att dimra. Utan bländande ljus.  Stor skärm med en längd på 120 cm. 
Pendellampa E08 Mini Mini

Pendellampa E08 Mini Mini

4 100,00 kr inkl. moms
Liten och smidig pendellampa för exakt punktbelysning, som är fin att hänga upp som den är eller i grupp. En cylindrisk lampa i en diskret design som smälter in i de allra flesta miljöer. Obs! I priset ingår en (1) pendellampa.
Pendellampa TITANIA

Pendellampa TITANIA

4 180,00 kr inkl. moms
Titania är en höj- och sänkbar pendellampa med en spännande design som väcker intresse. Med fyra färgade filter som gör det möjligt att byta färg på belysningen utan att påverka det vita ljuset.    Går att dimra. Går att höja och sänka. Kommer med 4 färgade filter (gul, violett, ljusblå och rosa). Obs! I priset ingår en (1) pendellampa. På bilden visas två.
Pendellampa HOPE 12  - 61 cm

Pendellampa HOPE 12 - Ø61 cm

12 225,00 kr inkl. moms
Stilig takkrona med genomskinliga blad som ger ifrån sig ett fantastiskt sken och skapar vackra ljuseffekter. En taklampa som fångar blicken och ger ett elegant intryck i hemmet eller på kontoret. Går att dimra. Mycket låg vikt.  Med 12 armar och 24 blad.
Pendellampa HOPE 18 - 72 cm

Pendellampa HOPE 18 - 72 cm

16 225,00 kr inkl. moms
Stilig takkrona med genomskinliga blad som ger ifrån sig ett fantastiskt sken och skapar vackra ljuseffekter. En taklampa som fångar blicken och ger ett pampigt intryck, i matsalen eller på kontoret. Går att dimra. Överraskande lätt. Med 18 armar och 36 blad.
Pendellampa HOPE 42 - 110 cm

Pendellampa HOPE 42 - Ø110 cm

48 850,00 kr inkl. moms
Mäktig takkrona med genomskinliga blad som reflekterar ljuset från lamporna och ger ifrån sig vackra ljuseffekter. En pampig taklampa som kommer till sin rätt i en större matsal, lounge eller entré. Går att dimra. Överraskande lätt. Med 42 armar och 84 blad.
Pendellampa HOPE 105 - 200 cm

Pendellampa HOPE 105 - Ø200 cm

141 475,00 kr inkl. moms
Mäktig takkrona med genomskinliga blad som reflekterar ljuset från lamporna och ger ifrån sig vackra ljuseffekter. En pampig pjäs som väcker förundran och gör sig bäst i en stor sal med högt i tak. Går att dimra. Överraskande lätt. Med 105 armar och 210 blad.
Pendelampa Lita - 14cm

Pendelampa Lita - 14cm

2 350,00 kr inkl. moms
Lita är en dimbar pendellampa med en vacker skärm i blåst glas som även fungerar som diffusor. Denna diskreta lampa är lika vacker att hänga för sig själv som att arrangera i en större grupp.  Vackert strukturerad yta. Går att dimra. Mjukt, bländfritt ljus. 
Vertigo Pendant Lamp Black - Small

Vertigo Pendant Lamp Black - Small

8 600,00 kr inkl. moms
Vertigo Pendant Lamp Black - Small is the smaller variant in the Vertigo series designed in 2010 by Constance Guisset in collaboration with Petite Friture. The lamp is made of fiberglass and has stretched strips made of velvety polyurethane. The light construction means that the Vertigo Pendant Lamp Black - Small moves in the air in an elegant way and creates a shadow play on the walls. Vertigo Pendant Lamp Black - Small is part of the award-winning lighting series Vertigo, which consists of modern pendant lamps in two different sizes and several different colors. Regardless of the design, Vertigo is guaranteed to be an eye-catcher in every home with its unique design.
Vertigo Pendant Lamp Black - Large

Pendellampa Vertigo - Stor, svart

9 725,00 kr inkl. moms
Vertigo är en generös pendellampa med en luftig design som gör att lampan ändå känns väldigt nätt. Den lekfulla skärmen är väldigt lätt och kastar i tänt läge vackra, grafiska skuggor på väggarna. Låg vikt. Rör sig med luftdraget i rummet. Svart utförande. Kommer med textilkabel på 3 meter. Genomskinlig lampskärm i glasfiber.
VL45 Radiohuspendel

VL45 Radiohuspendel

4 475,00 kr inkl. moms
VL45 Radio house pendant, also called the radio house pendant, is a ceiling lamp in a classic design from Louis Poulsen. It was designed by the renowned architect Vilhelm Lauritzen in the 1940s for the Radio House in Copenhagen and has over the years become a very popular lamp. Louis Poulsen relaunched the radio house shuttle in 2016 in a new updated model in three sizes. The design is original but the lighting technology has been modernized. The lamp is made of three layers of mouth-blown shiny white opal glass and hangs in a tube of brushed brass. An opening at the bottom provides a direct direction of light downwards while the entire lamp lights up and spreads a soft, white light. VL45 Radiohus Pendant lamp can be mounted both high and low and the timeless design means that the lamp fits in many different rooms. Vilhelm Lauritzen designed the Danish Radio House in the 1940s and together with Louis Poulsen created all the lighting for the building, including VL45 Radiohus Pendel and the VL38 series. The radio house pendulum is today classified as a design icon and is a sought-after item at auctions.
Vertigo Pendant Lamp White - Small

Pendellampa Vertigo - Liten, vit

8 475,00 kr inkl. moms
Vertigo är en generös pendellampa med en luftig design som gör att lampan ändå känns väldigt nätt. Den lekfulla skärmen är väldigt lätt och kastar i tänt läge vackra, grafiska skuggor på väggarna. Låg vikt på 0,5 kilo. Rör sig med luftdraget i rummet. Vitt utförande. Kommer med textilkabel på 3 m. Genomskinlig lampskärm i glasfiber.
Vertigo Pendant Lamp Copper - Small

Pendellampa Vertigo - Liten, koppar

8 475,00 kr inkl. moms
Vertigo är en generös pendellampa med en luftig design som gör att lampan ändå känns väldigt nätt. Den lekfulla skärmen är väldigt lätt och kastar i tänt läge vackra, grafiska skuggor på väggarna. Låg vikt på 0,5 kilo. Rör sig med luftdraget i rummet. Kopparfärgat utförande. Kommer med textilkabel på 3 meter. Genomskinlig lampskärm i glasfiber.
Star - Pendellampa Förnicklad mässing

Star - Pendellampa Förnicklad mässing

2 975,00 kr inkl. moms
The simple and stylish pendant lamp Star is designed by Jonas Bohlin for Örsjö Belysning. The lamp is made of materials that live and age with dignity - solid brass and copper and you can choose between five different designs. The lamp is easily mounted in the ceiling with a hook that is on the cord and it can be placed by itself or in a combination of several in the same or different color. Star - Pendant lamp can be placed in most private and public environments thanks to its stylish shape. In our range there are several lamps from the Star series, see for example Star - 3 and Star - Ceiling and Wall lamp.
Star - Pendellampa Rå koppar

Star - Pendellampa Rå koppar

2 350,00 kr inkl. moms
The simple and stylish pendant lamp Star is designed by Jonas Bohlin for Örsjö Belysning. The lamp is made of materials that live and age with dignity - solid brass and copper and you can choose between five different designs. The lamp is easily mounted in the ceiling with a hook that is on the cord and it can be placed by itself or in a combination of several in the same or different color. Star - Pendant lamp can be placed in most private and public environments thanks to its stylish shape. In our range there are several lamps from the Star series, see for example Star - 3 and Star - Ceiling and Wall lamp.
Star - Pendellampa Rå mässing

Star - Pendellampa Rå mässing

2 600,00 kr inkl. moms
The simple and stylish pendant lamp Star is designed by Jonas Bohlin for Örsjö Belysning. The lamp is made of materials that live and age with dignity - solid brass and copper and you can choose between five different designs. The lamp is easily mounted in the ceiling with a hook that is on the cord and it can be placed by itself or in a combination of several in the same or different color. Star - Pendant lamp can be placed in most private and public environments thanks to its stylish shape. In our range there are several lamps from the Star series, see for example Star - 3 and Star - Ceiling and Wall lamp.
Star - Pendellampa Svart struktur

Star - Pendellampa Svart struktur

1 850,00 kr inkl. moms
The simple and stylish pendant lamp Star is designed by Jonas Bohlin for Örsjö Belysning. The lamp is made of materials that live and age with dignity - solid brass and copper and you can choose between five different designs. The lamp is easily mounted in the ceiling with a hook that is on the cord and it can be placed by itself or in a combination of several in the same or different color. Star - Pendant lamp can be placed in most private and public environments thanks to its stylish shape. In our range there are several lamps from the Star series, see for example Star - 3 and Star - Ceiling and Wall lamp.
Star - Pendellampa Vitlackerad

Star - Pendellampa Vitlackerad

1 850,00 kr inkl. moms
The simple and stylish pendant lamp Star is designed by Jonas Bohlin for Örsjö Belysning. The lamp is made of materials that live and age with dignity - solid brass and copper and you can choose between five different designs. The lamp is easily mounted in the ceiling with a hook that is on the cord and it can be placed by itself or in a combination of several in the same or different color. Star - Pendant lamp can be placed in most private and public environments thanks to its stylish shape. In our range there are several lamps from the Star series, see for example Star - 3 and Star - Ceiling and Wall lamp.
Pia - Pendellampa

Pia - Pendellampa

6 350,00 kr inkl. moms
Pia is a stylish classic pendant lamp designed by Tore Ahlsén in 1975 for the Swedish furniture company Gärsnäs. The lamp has a stand in silver wire which is covered in white cotton fabric with hole embroidery and is available in two different sizes, Ø 50 cm and Ø 80 cm. The lamp gives off a beautiful soft light that can be varied in intensity. Pia is a classic that gives an elegant impression in all the interiors it is placed in. An advantage of Pia is that the fabric is both removable and can be washed at 40 degrees. From Gärsnäs and in our range there are several lamps and furniture by designer Tore Ahlsén, see the chair and table Pia and the floor lamp Napoleon by the Nile.
Gregg - Pendellampa Grafitgrå

Gregg - Pendellampa Grafitgrå

7 600,00 kr inkl. moms
Gregg is a beautifully shaped pendant lamp by Ludovica & Roberto Palomba for the Italian lighting brand Foscarini. The Gregg pendulum is available in Grande, Media, Midi and Piccola sizes. All sizes are available with a suspension in either white, graphite gray or gold - with the exception of the models with integrated LED light source which are only available in white. Foscarinis Gregg has been available with MyLight since 2019. This means that you can dim your lamp through your mobile via Bluetooth and Casambi. In our online store you will also find wall, table and floor lamps from the Gregg collection. Since the design language and color choice runs like a common thread throughout the series, it will be both easy and nice to combine several different lamps in one and the same interior.
Gregg - Pendellampa Guld

Gregg - Pendellampa Guld

7 600,00 kr inkl. moms
Gregg is a beautifully shaped pendant lamp by Ludovica & Roberto Palomba for the Italian lighting brand Foscarini. The Gregg pendulum is available in Grande, Media, Midi and Piccola sizes. All sizes are available with a suspension in either white, graphite gray or gold - with the exception of the models with integrated LED light source which are only available in white. Foscarinis Gregg has been available with MyLight since 2019. This means that you can dim your lamp through your mobile via Bluetooth and Casambi. In our online store you will also find wall, table and floor lamps from the Gregg collection. Since the design language and color choice runs like a common thread throughout the series, it will be both easy and nice to combine several different lamps in one and the same interior.
Gregg - Pendellampa Vit

Gregg - Pendellampa Vit

6 975,00 kr inkl. moms
Gregg is a beautifully shaped pendant lamp by Ludovica & Roberto Palomba for the Italian lighting brand Foscarini. The Gregg pendulum is available in Grande, Media, Midi and Piccola sizes. All sizes are available with a suspension in either white, graphite gray or gold - with the exception of the models with integrated LED light source which are only available in white. Foscarinis Gregg has been available with MyLight since 2019. This means that you can dim your lamp through your mobile via Bluetooth and Casambi. In our online store you will also find wall, table and floor lamps from the Gregg collection. Since the design language and color choice runs like a common thread throughout the series, it will be both easy and nice to combine several different lamps in one and the same interior.
Vertigo Pendant Lamp Copper - Large

Pendellampa Vertigo - Stor, koppar

9 725,00 kr inkl. moms
Vertigo är en generös pendellampa med en luftig design som gör att lampan ändå känns väldigt nätt. Den lekfulla skärmen är väldigt lätt och kastar i tänt läge vackra, grafiska skuggor på väggarna. Låg vikt. Rör sig med luftdraget i rummet. Kopparfärgat utförande. Kommer med textilkabel på 3 meter. Genomskinlig lampskärm i glasfiber.
Caboche Grande - Pendellampa Guldgul

Caboche Grande - Pendellampa Guldgul

20 475,00 kr inkl. moms
Caboche Grande belongs to a series developed in 2005 for the Italian lighting company Foscarini and designed by Patricia Urquiola and Eliana Gerotto. Caboche is a pendant lamp that can be chosen in the colors transparent and golden orange. It has a surface that resembles large water droplets. These prisms are made of transparent acrylic plastic and together with the inside of hand-blown white frosted glass, they provide a reflective light that spreads softly in the room.
Caboche Grande - Pendellampa Transparent

Caboche Grande - Pendellampa Transparent

20 475,00 kr inkl. moms
Caboche Grande belongs to a series developed in 2005 for the Italian lighting company Foscarini and designed by Patricia Urquiola and Eliana Gerotto. Caboche is a pendant lamp that can be chosen in the colors transparent and golden orange. It has a surface that resembles large water droplets. These prisms are made of transparent acrylic plastic and together with the inside of hand-blown white frosted glass, they provide a reflective light that spreads softly in the room.
PH 2/1 Pendel Förkromad Högglans

PH 2/1 Pendel Förkromad Högglans

5 350,00 kr inkl. moms
PH 2/1 is a ceiling pendant from the iconic lamp collection PH, designed by Poul Henningsen for Louis Poulsen. The first PH lamps with the three screens were created during a collaboration between Poul Henningsen and Louis Poulsen in 1925-1926 for an exhibition in Paris. The PH collection consists of 19 lamps and is the result of Poul Henningsen's lifelong quest to create the optimal glare-free light. The ceiling lamp is made of mouth-blown white opal glass in three layers and provides a soft, pleasant light. The outside of the glass screens is glossy while the inside is sandblasted matt. The luminaire is made of pressure-turned aluminum and is available with a high-gloss chrome-plated or black metallised surface. The design language is timeless and fits in many different environments. Poul Henningsen's lighting design is based on science, where he mainly started from the logarithmic spiral.
PH 2/1 Pendel Svart Metalliserad

PH 2/1 Pendel Svart Metalliserad

5 600,00 kr inkl. moms
PH 2/1 is a ceiling pendant from the iconic lamp collection PH, designed by Poul Henningsen for Louis Poulsen. The first PH lamps with the three screens were created during a collaboration between Poul Henningsen and Louis Poulsen in 1925-1926 for an exhibition in Paris. The PH collection consists of 19 lamps and is the result of Poul Henningsen's lifelong quest to create the optimal glare-free light. The ceiling lamp is made of mouth-blown white opal glass in three layers and provides a soft, pleasant light. The outside of the glass screens is glossy while the inside is sandblasted matt. The luminaire is made of pressure-turned aluminum and is available with a high-gloss chrome-plated or black metallised surface. The design language is timeless and fits in many different environments. Poul Henningsen's lighting design is based on science, where he mainly started from the logarithmic spiral.
Crystal Bulb - Pendellampa Krom

Crystal Bulb - Pendellampa Krom

2 975,00 kr inkl. moms
Crystal Bulb pendant lamp was designed by the Englishman Lee Broom in 2012 and is produced under the same name. The pendant lamp is made of either brushed brass or polished steel, and is available with either clear or frosted crystal glass. The inspiration for the lamp's design comes from traditional whiskey glasses and carafes, where you engrave the pattern in the glass by hand. In the Crystal Bulb series, there are several different variants that follow the same design language. Included in this is a chandelier in two different sizes, wall lamp, ceiling lamp and table lamp. These can be combined to create a coherent installation.
Crystal Bulb - Pendellampa Mässing

Crystal Bulb - Pendellampa Mässing

2 975,00 kr inkl. moms
Crystal Bulb pendant lamp was designed by the Englishman Lee Broom in 2012 and is produced under the same name. The pendant lamp is made of either brushed brass or polished steel, and is available with either clear or frosted crystal glass. The inspiration for the lamp's design comes from traditional whiskey glasses and carafes, where you engrave the pattern in the glass by hand. In the Crystal Bulb series, there are several different variants that follow the same design language. Included in this is a chandelier in two different sizes, wall lamp, ceiling lamp and table lamp. These can be combined to create a coherent installation.
Bumling - Pendellampa Aluminium

Bumling - Pendellampa Aluminium

8 850,00 kr inkl. moms
Bumling - Pendant lamp is a ceiling pendant lamp designed by Anders Pehrson in 1968 and manufactured by Ateljé Lyktan. Made of a screen in lacquered or brushed aluminum. Suspended with hook and has associated roof cup. Choose from three standard colors: white, red or brushed aluminum. Bumling Pendant lamp spreads a pleasant light without having a dazzling effect. The anti-glare comes in ring rings in plastic. Bumling is a design classic from 1968 with its round shapes and unique expressions. Anders Pehrson designed the lamp in the late 1960s and it is just as relevant in the modern home now as it was then. The Bumling series at Ateljé Lyktan includes two different pendant lamps, a wall lamp, a table lamp and a floor lamp.
Bumling - Pendellampa Röd

Bumling - Pendellampa Röd

8 850,00 kr inkl. moms
Bumling - Pendant lamp is a ceiling pendant lamp designed by Anders Pehrson in 1968 and manufactured by Ateljé Lyktan. Made of a screen in lacquered or brushed aluminum. Suspended with hook and has associated roof cup. Choose from three standard colors: white, red or brushed aluminum. Bumling Pendant lamp spreads a pleasant light without having a dazzling effect. The anti-glare comes in ring rings in plastic. Bumling is a design classic from 1968 with its round shapes and unique expressions. Anders Pehrson designed the lamp in the late 1960s and it is just as relevant in the modern home now as it was then. The Bumling series at Ateljé Lyktan includes two different pendant lamps, a wall lamp, a table lamp and a floor lamp.
Bumling - Pendellampa Vit

Bumling - Pendellampa Vit

8 850,00 kr inkl. moms
Bumling - Pendant lamp is a ceiling pendant lamp designed by Anders Pehrson in 1968 and manufactured by Ateljé Lyktan. Made of a screen in lacquered or brushed aluminum. Suspended with hook and has associated roof cup. Choose from three standard colors: white, red or brushed aluminum. Bumling Pendant lamp spreads a pleasant light without having a dazzling effect. The anti-glare comes in ring rings in plastic. Bumling is a design classic from 1968 with its round shapes and unique expressions. Anders Pehrson designed the lamp in the late 1960s and it is just as relevant in the modern home now as it was then. The Bumling series at Ateljé Lyktan includes two different pendant lamps, a wall lamp, a table lamp and a floor lamp.
PH Artichoke - Pendellampa Koppar

PH Artichoke - Pendellampa Koppar

81 225,00 kr inkl. moms
The pendant lamp PH Kotte, also called Artichoke, is a real design classic from Louis Poulsen, designed by Poul Henningsen in 1958. The lamp has a sculptural design built of 72 metal plates, in steel or copper, carefully placed on 12 rows to illuminate the entire lamp and give an even light distribution. The construction prevents glare and allows PH Kotte to provide a pleasant general light, suitable for both the kitchen and living room. Available in several different surface treatments and colors. The luminaire housing is made of pressure-turned, high-gloss chromed aluminum and the frame in the laser-cut, high-gloss chromed steel. An upper screen in white pressure-turned steel. PH Kotte was originally created for the Langelinie Pavillonen restaurant in Copenhagen. Since its introduction on the market, PH Kotte has become an immensely popular lamp, classified as an international design icon.
PH Artichoke - Pendellampa Polerat Rostfritt Stål

PH Artichoke - Pendellampa Polerat Rostfritt Stål

81 225,00 kr inkl. moms
The pendant lamp PH Kotte, also called Artichoke, is a real design classic from Louis Poulsen, designed by Poul Henningsen in 1958. The lamp has a sculptural design built of 72 metal plates, in steel or copper, carefully placed on 12 rows to illuminate the entire lamp and give an even light distribution. The construction prevents glare and allows PH Kotte to provide a pleasant general light, suitable for both the kitchen and living room. Available in several different surface treatments and colors. The luminaire housing is made of pressure-turned, high-gloss chromed aluminum and the frame in the laser-cut, high-gloss chromed steel. An upper screen in white pressure-turned steel. PH Kotte was originally created for the Langelinie Pavillonen restaurant in Copenhagen. Since its introduction on the market, PH Kotte has become an immensely popular lamp, classified as an international design icon.
PH Artichoke - Pendellampa Rostfritt Stål

PH Artichoke - Pendellampa Rostfritt Stål

81 225,00 kr inkl. moms
The pendant lamp PH Kotte, also called Artichoke, is a real design classic from Louis Poulsen, designed by Poul Henningsen in 1958. The lamp has a sculptural design built of 72 metal plates, in steel or copper, carefully placed on 12 rows to illuminate the entire lamp and give an even light distribution. The construction prevents glare and allows PH Kotte to provide a pleasant general light, suitable for both the kitchen and living room. Available in several different surface treatments and colors. The luminaire housing is made of pressure-turned, high-gloss chromed aluminum and the frame in the laser-cut, high-gloss chromed steel. An upper screen in white pressure-turned steel. PH Kotte was originally created for the Langelinie Pavillonen restaurant in Copenhagen. Since its introduction on the market, PH Kotte has become an immensely popular lamp, classified as an international design icon.
PH Artichoke - Pendellampa Vit

PH Artichoke - Pendellampa Vit

81 225,00 kr inkl. moms
The pendant lamp PH Kotte, also called Artichoke, is a real design classic from Louis Poulsen, designed by Poul Henningsen in 1958. The lamp has a sculptural design built of 72 metal plates, in steel or copper, carefully placed on 12 rows to illuminate the entire lamp and give an even light distribution. The construction prevents glare and allows PH Kotte to provide a pleasant general light, suitable for both the kitchen and living room. Available in several different surface treatments and colors. The luminaire housing is made of pressure-turned, high-gloss chromed aluminum and the frame in the laser-cut, high-gloss chromed steel. An upper screen in white pressure-turned steel. PH Kotte was originally created for the Langelinie Pavillonen restaurant in Copenhagen. Since its introduction on the market, PH Kotte has become an immensely popular lamp, classified as an international design icon.
Secto Small 4201 Pendant Black

Secto Small 4201 Pendant Black

5 225,00 kr inkl. moms
The designer of the attractive pendant lamp Secto 4201 has been inspired by Scandinavian design and natural materials. Secto 4201 is made by hand in molded birch with a method developed by Heikki Saastamoinen. The pendant lamp is made in four designs and is also available in a larger model, Secto 4200. Secto 4201 was developed by designer Seppo Kohos for Secto Design, which was founded by Tuula Jusélius. The Secto lamps were first developed as a complement to Secto Design's previous furniture collection, but have today become Secto Design's cornerstones and a symbol of their recognizable and appealing design language. The pendant lamp provides an inviting light and contributes to a pleasant atmosphere in your home.
Secto Small 4201 Pendant Natural Birch

Secto Small 4201 Pendant Natural Birch

5 225,00 kr inkl. moms
The designer of the attractive pendant lamp Secto 4201 has been inspired by Scandinavian design and natural materials. Secto 4201 is made by hand in molded birch with a method developed by Heikki Saastamoinen. The pendant lamp is made in four designs and is also available in a larger model, Secto 4200. Secto 4201 was developed by designer Seppo Kohos for Secto Design, which was founded by Tuula Jusélius. The Secto lamps were first developed as a complement to Secto Design's previous furniture collection, but have today become Secto Design's cornerstones and a symbol of their recognizable and appealing design language. The pendant lamp provides an inviting light and contributes to a pleasant atmosphere in your home.
Secto Small 4201 Pendant Walnut

Secto Small 4201 Pendant Walnut

5 725,00 kr inkl. moms
The designer of the attractive pendant lamp Secto 4201 has been inspired by Scandinavian design and natural materials. Secto 4201 is made by hand in molded birch with a method developed by Heikki Saastamoinen. The pendant lamp is made in four designs and is also available in a larger model, Secto 4200. Secto 4201 was developed by designer Seppo Kohos for Secto Design, which was founded by Tuula Jusélius. The Secto lamps were first developed as a complement to Secto Design's previous furniture collection, but have today become Secto Design's cornerstones and a symbol of their recognizable and appealing design language. The pendant lamp provides an inviting light and contributes to a pleasant atmosphere in your home.
Secto Small 4201 Pendant White

Secto Small 4201 Pendant White

5 225,00 kr inkl. moms
The designer of the attractive pendant lamp Secto 4201 has been inspired by Scandinavian design and natural materials. Secto 4201 is made by hand in molded birch with a method developed by Heikki Saastamoinen. The pendant lamp is made in four designs and is also available in a larger model, Secto 4200. Secto 4201 was developed by designer Seppo Kohos for Secto Design, which was founded by Tuula Jusélius. The Secto lamps were first developed as a complement to Secto Design's previous furniture collection, but have today become Secto Design's cornerstones and a symbol of their recognizable and appealing design language. The pendant lamp provides an inviting light and contributes to a pleasant atmosphere in your home.
Caboche Media - Pendellampa Guldgul

Caboche Media - Pendellampa Guldgul

11 475,00 kr inkl. moms
Caboche Media is a pendant lamp that can be selected in the colors transparent and golden orange. Caboche has a surface that resembles large water droplets. These prisms are made of transparent acrylic plastic and together with the inside of hand-blown white frosted glass, they provide a reflective light that spreads softly in the room. Caboche is a series developed in 2005 for the Italian lighting company Foscarini and designed by Patricia Urquiola and Eliana Gerotto.
Caboche Media - Pendellampa Transparent

Caboche Media - Pendellampa Transparent

11 475,00 kr inkl. moms
Caboche Media is a pendant lamp that can be selected in the colors transparent and golden orange. Caboche has a surface that resembles large water droplets. These prisms are made of transparent acrylic plastic and together with the inside of hand-blown white frosted glass, they provide a reflective light that spreads softly in the room. Caboche is a series developed in 2005 for the Italian lighting company Foscarini and designed by Patricia Urquiola and Eliana Gerotto.
Enigma Pendel

Enigma Pendel

6 600,00 kr inkl. moms
Enigma is a pendant lamp from the Enigma collection, designed by Shoichi Uchiyama in 2007 for Louis Poulsen. The light source is embraced by a cone-shaped lamp cover in brushed and lacquered aluminum. Circular screens in matt acrylic. Pendulum tube in extruded aluminum and suspension in stainless steel. The lamp shines down on five circular screens that provide maximum light and reflection thanks to a matte surface on the top and glossy surface on the underside. The lamp provides a pleasant and glare-free light directed downwards. Cord in transparent plastic. A modern lamp where Japanese and Scandinavian design meet. Enigma means enigmatic and refers to the lampshades that should give the illusion of floating. The lamp is available in two sizes. The larger Enigma 545 and the smaller Enigma 425.
Compendium D81SW Aluminium

Compendium D81SW Aluminium

9 475,00 kr inkl. moms
Compendium is a ceiling lamp designed by Daniel Rybakken for Luceplan in 2014. The versatile lamp has a stylish and elegant look that spreads a rich amount of light. By adjusting the reflectors, it can provide direct downward or indirect upward illumination. Compendium can be combined with the help of joints in several compositions.
Compendium D81SW Mässing

Compendium D81SW Mässing

9 475,00 kr inkl. moms
Compendium is a ceiling lamp designed by Daniel Rybakken for Luceplan in 2014. The versatile lamp has a stylish and elegant look that spreads a rich amount of light. By adjusting the reflectors, it can provide direct downward or indirect upward illumination. Compendium can be combined with the help of joints in several compositions.
Compendium D81SW Svart

Compendium D81SW Svart

9 475,00 kr inkl. moms
Compendium is a ceiling lamp designed by Daniel Rybakken for Luceplan in 2014. The versatile lamp has a stylish and elegant look that spreads a rich amount of light. By adjusting the reflectors, it can provide direct downward or indirect upward illumination. Compendium can be combined with the help of joints in several compositions.
Cirque - Pendellampa Grå

Cirque - Pendellampa Grå

2 600,00 kr inkl. moms
Cirque is a colorful pendant lamp from Louis Poulsen, designed by the Swedish designer Clara von Zweigbergk. Cirque consists of a curved multicolored screen made of molded aluminum. The shape of the screen together with the white-painted inside means that Cirque spreads a soft, glare-free light directed downwards. The lamp therefore fits perfectly over a table. Cirque is available in three different sizes and in three color combinations which can be hung in groups. The inspiration behind Cirque comes from the playful atmosphere and shapes of Tivoli. Balloons, carousels and the characteristic bulb-shaped domes form the basis of the lamp's design.
Cirque - Pendellampa Gul

Cirque - Pendellampa Gul

2 600,00 kr inkl. moms
Cirque is a colorful pendant lamp from Louis Poulsen, designed by the Swedish designer Clara von Zweigbergk. Cirque consists of a curved multicolored screen made of molded aluminum. The shape of the screen together with the white-painted inside means that Cirque spreads a soft, glare-free light directed downwards. The lamp therefore fits perfectly over a table. Cirque is available in three different sizes and in three color combinations which can be hung in groups. The inspiration behind Cirque comes from the playful atmosphere and shapes of Tivoli. Balloons, carousels and the characteristic bulb-shaped domes form the basis of the lamp's design.
Cirque - Pendellampa Koppar

Cirque - Pendellampa Koppar

2 600,00 kr inkl. moms
Cirque is a colorful pendant lamp from Louis Poulsen, designed by the Swedish designer Clara von Zweigbergk. Cirque consists of a curved multicolored screen made of molded aluminum. The shape of the screen together with the white-painted inside means that Cirque spreads a soft, glare-free light directed downwards. The lamp therefore fits perfectly over a table. Cirque is available in three different sizes and in three color combinations which can be hung in groups. The inspiration behind Cirque comes from the playful atmosphere and shapes of Tivoli. Balloons, carousels and the characteristic bulb-shaped domes form the basis of the lamp's design.
Cirque - Pendellampa Röd

Cirque - Pendellampa Röd

2 600,00 kr inkl. moms
Cirque is a colorful pendant lamp from Louis Poulsen, designed by the Swedish designer Clara von Zweigbergk. Cirque consists of a curved multicolored screen made of molded aluminum. The shape of the screen together with the white-painted inside means that Cirque spreads a soft, glare-free light directed downwards. The lamp therefore fits perfectly over a table. Cirque is available in three different sizes and in three color combinations which can be hung in groups. The inspiration behind Cirque comes from the playful atmosphere and shapes of Tivoli. Balloons, carousels and the characteristic bulb-shaped domes form the basis of the lamp's design.
Octo 4240 Pendant Black

Octo 4240 Pendant Black

8 350,00 kr inkl. moms
The magnificent and classic pendant lamp Octo 4240 from Secto Design provides a pleasant light that contributes to a pleasant environment. Octo 4240's simple and airy design means that it fits in both a small and larger room. The lamp is made by hand in Finnish PEFC-certified molded birch wood by skilled craftsmen in Finland. Octo 4240 was designed by Seppo Kohos for Secto Design with inspiration from the Scandinavian design language. The lamp is characterized by an expressive and airy design. Octo 4240 is available in four versions.
Octo 4240 Pendant Natural Birch

Octo 4240 Pendant Natural Birch

8 350,00 kr inkl. moms
The magnificent and classic pendant lamp Octo 4240 from Secto Design provides a pleasant light that contributes to a pleasant environment. Octo 4240's simple and airy design means that it fits in both a small and larger room. The lamp is made by hand in Finnish PEFC-certified molded birch wood by skilled craftsmen in Finland. Octo 4240 was designed by Seppo Kohos for Secto Design with inspiration from the Scandinavian design language. The lamp is characterized by an expressive and airy design. Octo 4240 is available in four versions.
Octo 4240 Pendant Walnut

Octo 4240 Pendant Walnut

8 850,00 kr inkl. moms
The magnificent and classic pendant lamp Octo 4240 from Secto Design provides a pleasant light that contributes to a pleasant environment. Octo 4240's simple and airy design means that it fits in both a small and larger room. The lamp is made by hand in Finnish PEFC-certified molded birch wood by skilled craftsmen in Finland. Octo 4240 was designed by Seppo Kohos for Secto Design with inspiration from the Scandinavian design language. The lamp is characterized by an expressive and airy design. Octo 4240 is available in four versions.
Octo 4240 Pendant White

Octo 4240 Pendant White

8 350,00 kr inkl. moms
The magnificent and classic pendant lamp Octo 4240 from Secto Design provides a pleasant light that contributes to a pleasant environment. Octo 4240's simple and airy design means that it fits in both a small and larger room. The lamp is made by hand in Finnish PEFC-certified molded birch wood by skilled craftsmen in Finland. Octo 4240 was designed by Seppo Kohos for Secto Design with inspiration from the Scandinavian design language. The lamp is characterized by an expressive and airy design. Octo 4240 is available in four versions.
PH 4_-4 Glas Pendel

PH 4_-4 Glas Pendel

24 475,00 kr inkl. moms
PH 4_-4 is a ceiling pendant from the iconic lamp collection PH, designed by Poul Henningsen for Louis Poulsen. The first lamps with the three screens were created during a collaboration between Poul Henningsen and Louis Poulsen in 1925-1926 for an exhibition in Paris. The PH collection consists of 19 lamps and is the result of Poul Henningsen's lifelong quest to create the optimal glare-free light. The ceiling lamp PH 4_-4 has shades made of mouth-blown white opal glass with a purple glare ring in pressure-turned aluminum. The outside of the glass screens is glossy while the inside is sandblasted matt, which gives a soft, pleasant light. The luminaire is made of extruded, high-gloss chrome-plated aluminum. The design language is timeless and fits in many different environments. Poul Henningsen's lighting design is based on science, where he mainly started from the logarithmic spiral.
PH 4/3 Pendel

PH 4/3 Pendel

5 350,00 kr inkl. moms
PH 4/3 is a ceiling pendant from the iconic lamp collection PH, designed by Poul Henningsen for Louis Poulsen. The first lamps with the three screens were created during a collaboration between Poul Henningsen and Louis Poulsen in 1925-1926 for an exhibition in Paris. The PH collection consists of 19 lamps and is the result of Poul Henningsen's lifelong quest to create the optimal glare-free light. PH 4/3 has screens made of pressure-turned aluminum, with a white powder-coated surface. The lamp gives a soft, directed light downwards. With its timeless design language, PH 4/3 fits in many different environments, for example over the dining table. Poul Henningsen's lighting design is based on science, where he mainly started from the logarithmic spiral. This has given the PH lamps their characteristic design, which ensures a symmetrical light distribution over the entire curvature of the glass screen.
Patera Pendel

Patera Pendel

8 850,00 kr inkl. moms
Patera is an elegant ceiling pendant designed by Øivind Slaatto for Louis Poulsen. The lamp is designed with mathematical precision. Patera is designed like a large luminous sphere, consisting of smaller diamond-shaped cells, where each is specially designed to reflect light and at the same time obscure the light source at an angle of over 45 degrees. The light flows freely downwards at an angle below 45 degrees. The construction provides an effective but soft light that spreads throughout the room. Patera is made of matt white PVC and is available in several sizes. Øivind Slaatto has taken inspiration for Patera from Fibonacci's sequence of speeches and other mathematical principles linked to the expression of nature. The goal was to create a three-dimensional soduko and a modern chandelier.
Lamella Pendellampa 1 Aluminium

Lamella Pendellampa 1 Aluminium

6 975,00 kr inkl. moms
Lamella Pendant lamp 1 is a ceiling lamp designed by Hallgeir Homstvedt and Jonah Takagi for Danish Le Klint in 2017. The pendant lamp consists of a white, pleated lampshade in plastic with details in either brushed aluminum or gold-colored metal. Lamella Pendant lamp 1 is made using an old production technology called PLICA. Lamella Pendant lamp 1 is a lamp from the lighting series Lamella. The inspiration for the series comes from the pleated underside of mushrooms. In addition to this pendant lamp, the series also includes ceilings and a number of other pendant lamps in various shapes and sizes.
Lamella Pendellampa 1 Golden

Lamella Pendellampa 1 Golden

6 975,00 kr inkl. moms
Lamella Pendant lamp 1 is a ceiling lamp designed by Hallgeir Homstvedt and Jonah Takagi for Danish Le Klint in 2017. The pendant lamp consists of a white, pleated lampshade in plastic with details in either brushed aluminum or gold-colored metal. Lamella Pendant lamp 1 is made using an old production technology called PLICA. Lamella Pendant lamp 1 is a lamp from the lighting series Lamella. The inspiration for the series comes from the pleated underside of mushrooms. In addition to this pendant lamp, the series also includes ceilings and a number of other pendant lamps in various shapes and sizes.
Caravaggio Matt Pendellampa Matt ljusgrå

Caravaggio Matt Pendellampa Matt ljusgrå

2 600,00 kr inkl. moms
The pendant lamp from the Caravaggio lamp series was designed by Cecilie Manz in 2005 for Fritz Hansen's brand Fritz Hansen. With Caravaggio, Manz has taken classic lamp design and given it a modern expression, a timeless design language that fits into many different interiors. Caravaggio was an immediate success in the market and is manufactured in several different designs as a pendant lamp, as well as a floor lamp, wall lamp and table lamp. The screen is made of lacquered aluminum and is available in four sizes. In this embodiment, the lamp has a matt lacquered surface. The screen hangs in a textile-covered cable and the suspension device is made of bent, chrome-plated steel. Caravaggio provides a directed light downwards while an opening at the top of the screen allows some of the light to be spread upwards as well.
Caravaggio Matt Pendellampa Matt mörkgrå

Caravaggio Matt Pendellampa Matt mörkgrå

2 600,00 kr inkl. moms
The pendant lamp from the Caravaggio lamp series was designed by Cecilie Manz in 2005 for Fritz Hansen's brand Fritz Hansen. With Caravaggio, Manz has taken classic lamp design and given it a modern expression, a timeless design language that fits into many different interiors. Caravaggio was an immediate success in the market and is manufactured in several different designs as a pendant lamp, as well as a floor lamp, wall lamp and table lamp. The screen is made of lacquered aluminum and is available in four sizes. In this embodiment, the lamp has a matt lacquered surface. The screen hangs in a textile-covered cable and the suspension device is made of bent, chrome-plated steel. Caravaggio provides a directed light downwards while an opening at the top of the screen allows some of the light to be spread upwards as well.
Caravaggio Matt Pendellampa Matt svart

Caravaggio Matt Pendellampa Matt svart

2 600,00 kr inkl. moms
The pendant lamp from the Caravaggio lamp series was designed by Cecilie Manz in 2005 for Fritz Hansen's brand Fritz Hansen. With Caravaggio, Manz has taken classic lamp design and given it a modern expression, a timeless design language that fits into many different interiors. Caravaggio was an immediate success in the market and is manufactured in several different designs as a pendant lamp, as well as a floor lamp, wall lamp and table lamp. The screen is made of lacquered aluminum and is available in four sizes. In this embodiment, the lamp has a matt lacquered surface. The screen hangs in a textile-covered cable and the suspension device is made of bent, chrome-plated steel. Caravaggio provides a directed light downwards while an opening at the top of the screen allows some of the light to be spread upwards as well.
Caravaggio Matt Pendellampa Matt vit

Caravaggio Matt Pendellampa Matt vit

2 600,00 kr inkl. moms
The pendant lamp from the Caravaggio lamp series was designed by Cecilie Manz in 2005 for Fritz Hansen's brand Fritz Hansen. With Caravaggio, Manz has taken classic lamp design and given it a modern expression, a timeless design language that fits into many different interiors. Caravaggio was an immediate success in the market and is manufactured in several different designs as a pendant lamp, as well as a floor lamp, wall lamp and table lamp. The screen is made of lacquered aluminum and is available in four sizes. In this embodiment, the lamp has a matt lacquered surface. The screen hangs in a textile-covered cable and the suspension device is made of bent, chrome-plated steel. Caravaggio provides a directed light downwards while an opening at the top of the screen allows some of the light to be spread upwards as well.
Lantern - Pendellampa

Lantern - Pendellampa

2 075,00 kr inkl. moms
Inspired by the traditional Chinese rice lamps, Anderssen & Voll designed the pendant lamp Lantern for Danish New Works in 2015. The white frosted glass allows the Lantern to spread a soft light through the stylish dome. The pendant lamp comes in three different sizes that can be combined with several identical ones or hung in varying sizes at different heights to create a beautiful and interesting constellation in the home. With its somewhat iconic look, the smaller variant also fits well for itself in rooms where space is limited, while the largest can take on and light up larger rooms and open environments. Light source not included.
Unfold Pendant Lamp Beige-Green

Unfold Pendant Lamp Beige-Green

1 600,00 kr inkl. moms
Unfold is a pendant lamp from Danish Muuto that Form Us With Love designed in 2010. Unfold has been made of vulcanized rubber that has been molded under high temperatures while the diffuser and the base have been laser cut and the cable has been extruded. Unfold pendant lamp is an interpretation of the classic industrial design and thanks to the material, the lamp gets a warm and modern look. When From Us With Love designed Unfold, the goal was to give new perspectives on an otherwise classic lamp and with the materials give the lamp and its surroundings a warm feeling.
Unfold Pendant Lamp Black

Unfold Pendant Lamp Black

1 600,00 kr inkl. moms
Unfold is a pendant lamp from Danish Muuto that Form Us With Love designed in 2010. Unfold has been made of vulcanized rubber that has been molded under high temperatures while the diffuser and the base have been laser cut and the cable has been extruded. Unfold pendant lamp is an interpretation of the classic industrial design and thanks to the material, the lamp gets a warm and modern look. When From Us With Love designed Unfold, the goal was to give new perspectives on an otherwise classic lamp and with the materials give the lamp and its surroundings a warm feeling.
Unfold Pendant Lamp Clay Brown

Unfold Pendant Lamp Clay Brown

1 600,00 kr inkl. moms
Unfold is a pendant lamp from Danish Muuto that Form Us With Love designed in 2010. Unfold has been made of vulcanized rubber that has been molded under high temperatures while the diffuser and the base have been laser cut and the cable has been extruded. Unfold pendant lamp is an interpretation of the classic industrial design and thanks to the material, the lamp gets a warm and modern look. When From Us With Love designed Unfold, the goal was to give new perspectives on an otherwise classic lamp and with the materials give the lamp and its surroundings a warm feeling.
Unfold Pendant Lamp Dark Grey

Unfold Pendant Lamp Dark Grey

1 600,00 kr inkl. moms
Unfold is a pendant lamp from Danish Muuto that Form Us With Love designed in 2010. Unfold has been made of vulcanized rubber that has been molded under high temperatures while the diffuser and the base have been laser cut and the cable has been extruded. Unfold pendant lamp is an interpretation of the classic industrial design and thanks to the material, the lamp gets a warm and modern look. When From Us With Love designed Unfold, the goal was to give new perspectives on an otherwise classic lamp and with the materials give the lamp and its surroundings a warm feeling.
Unfold Pendant Lamp Dusty Red

Unfold Pendant Lamp Dusty Red

1 600,00 kr inkl. moms
Unfold is a pendant lamp from Danish Muuto that Form Us With Love designed in 2010. Unfold has been made of vulcanized rubber that has been molded under high temperatures while the diffuser and the base have been laser cut and the cable has been extruded. Unfold pendant lamp is an interpretation of the classic industrial design and thanks to the material, the lamp gets a warm and modern look. When From Us With Love designed Unfold, the goal was to give new perspectives on an otherwise classic lamp and with the materials give the lamp and its surroundings a warm feeling.
Unfold Pendant Lamp Green

Unfold Pendant Lamp Green

1 600,00 kr inkl. moms
Unfold is a pendant lamp from Danish Muuto that Form Us With Love designed in 2010. Unfold has been made of vulcanized rubber that has been molded under high temperatures while the diffuser and the base have been laser cut and the cable has been extruded. Unfold pendant lamp is an interpretation of the classic industrial design and thanks to the material, the lamp gets a warm and modern look. When From Us With Love designed Unfold, the goal was to give new perspectives on an otherwise classic lamp and with the materials give the lamp and its surroundings a warm feeling.
Unfold Pendant Lamp Light Grey

Unfold Pendant Lamp Light Grey

1 600,00 kr inkl. moms
Unfold is a pendant lamp from Danish Muuto that Form Us With Love designed in 2010. Unfold has been made of vulcanized rubber that has been molded under high temperatures while the diffuser and the base have been laser cut and the cable has been extruded. Unfold pendant lamp is an interpretation of the classic industrial design and thanks to the material, the lamp gets a warm and modern look. When From Us With Love designed Unfold, the goal was to give new perspectives on an otherwise classic lamp and with the materials give the lamp and its surroundings a warm feeling.
Unfold Pendant Lamp Mustard

Unfold Pendant Lamp Mustard

1 600,00 kr inkl. moms
Unfold is a pendant lamp from Danish Muuto that Form Us With Love designed in 2010. Unfold has been made of vulcanized rubber that has been molded under high temperatures while the diffuser and the base have been laser cut and the cable has been extruded. Unfold pendant lamp is an interpretation of the classic industrial design and thanks to the material, the lamp gets a warm and modern look. When From Us With Love designed Unfold, the goal was to give new perspectives on an otherwise classic lamp and with the materials give the lamp and its surroundings a warm feeling.
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser