Vårt bästa pris

Pendellampa FL/Y

 • −10%

Populära FL/Y från Kartell har en vacker kupa i PMMA som går att få i flera färgglada nyanser. Lampan hänger utmärkt över matbordet då skärmen ger ett koncentrerat men även spritt sken.   

 • I tålig och lättstädad plast.
 • Generös skärm på Ø52 cm.
 • Formad skärm som riktar ljuset nedåt.
 • Låg vikt på 1,58 kg.
Bra deal!
3 046,50 kr
Rek. pris: 3 385,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sage Green
Sage Green
Chrome
Copper
Gold
Glossy White
Glossy Black
Rosa
Gul
Matt White
Matt Brown
Transparent
Sky Blue
Orange
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Populära FL/Y från Kartell har en vacker kupa i PMMA som går att få i flera färgglada nyanser. Lampan hänger utmärkt över matbordet då skärmen ger ett koncentrerat men även spritt sken.   

 • I tålig och lättstädad plast.
 • Generös skärm på Ø52 cm.
 • Formad skärm som riktar ljuset nedåt.
 • Låg vikt på 1,58 kg.

Former som samlar ljuset

Skärmen är avskuren under den fulla cirkelns diameter, vilket gör att skärmens nedre kant sluttar något inåt. Skärmen samlar därmed lampans ljus och förhindrar att för mycket av det smiter ut åt sidorna, vilket ger ett mer koncentrerat ljus. 

Finns i flera färggranna utföranden

Den stora skärmen har en diameter på 52 centimeter, vilket gör den perfekt över matbordet. Tack vare lampans många utföranden med matt, glansig, metallfärgad eller transparent skärm, är den lätt att inreda med i olika miljöer. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft