-

Pingisbord You & Me - För inomhusbruk

 • Ny

Med You & Me får du ett lekfullt pingisbord till kontoret. När matchen är färdigspelad och det är dags för möte vid bordet förvarar du enkelt nät, racketar och bollar i det diskreta sidofacket.

 • Med smidigt förvaringsfack.
 • Racketar och pingisbollar för två spelare medföljer.
 • För inomhusbruk.
43 535,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Oak / White
Oak / White
Oak / Black
Walnut / White
Walnut / Black
Small - L: 180 cm
Standard - L: 274 cm
Medium - L: 220 cm
Small - L: 180 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Med You & Me får du ett lekfullt pingisbord till kontoret. När matchen är färdigspelad och det är dags för möte vid bordet förvarar du enkelt nät, racketar och bollar i det diskreta sidofacket.

 • Med smidigt förvaringsfack.
 • Racketar och pingisbollar för två spelare medföljer.
 • För inomhusbruk.

Matbord, mötesbord och pingisbord – allt i ett!

You & Me är ett stilrent men samtidigt lekfullt bord som passar perfekt i kontorets lunchrum eller loungeyta. Då nätet enkelt tas bort kan bordet med fördel användas som matbord eller konferensbord när det inte fyller sitt ursprungliga syfte – en tuff pingismatch som rensar huvudet! 

Form möter funktion i en elegant design

Med You & Me har formgivaren Antoni Pallejà Office verkligen lyckats bevisa att sober design och lekfullhet mer än väl går hand i hand. De lätt utställda benen och träskivan i ek eller valnöt bidrar med en elegans, vilket delikat har kombinerats med bordets i övrigt tydliga sportighet.

Ha alltid koll på dina racketar och pingisbollar

Den diskreta sidolådan skapar en självklar plats för dig att förvara nät, racketar och bollar mellan matcherna, vilket gör att de alltid finns nära till hands när det är dags för nästa omgång! Dessutom bidrar det till att kontoret får ett städat intryck utan pingisracketar som dräller överallt.

Innehåller:

 • 1 st nät
 • 6 st pingisbollar
 • 2 st pingisracketar.

Produktdetaljer

Artikelnummer YM18-K1N
Höjd bord 76 cm
Bredd 132 / 152,5 / 184 cm (inkl. nät)
Bredd bordsskiva 100 / 120 / 152,5 cm
Längd 180 / 220 / 274 cm
Vikt 75 / 100 / 118 kg
Material Stål, Valnöt / Ek, Polyester
Formgivare Antoni Pallejà Office

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft