Fotbollsspel RS2 - För inomhusbruk

RS2 är ett designat fotbollsspel, formgivet för att stå framme i finrummet med sin industriella look. Den stabila konstruktionen tål många tuffa matcher under alla lunchraster och AWs.

 • Stabil konstruktion i stål och HPL.
 • 7 bollar och 2 extraspelare medföljer.
 • Gör alla raster och AWs ännu roligare!
 • För inomhusbruk.
52 315,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Grey
Grey
Black
White
Blue
Green
Red
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

RS2 är ett designat fotbollsspel, formgivet för att stå framme i finrummet med sin industriella look. Den stabila konstruktionen tål många tuffa matcher under alla lunchraster och AWs.

 • Stabil konstruktion i stål och HPL.
 • 7 bollar och 2 extraspelare medföljer.
 • Gör alla raster och AWs ännu roligare!
 • För inomhusbruk.

Samla kollegorna för roliga stunder ihop

Med ett fotbollsspel från RS Barcelona på kontoret får kollegorna en naturlig och rolig samlingsplats under fikaraster, lunchpauser och AWs! Detta skapar samhörighet i gruppen samtidigt som möjligheten att göra någonting helt skilt från arbetet under rasten låter hjärnan vila en stund, vilket förmodligen gör dina medarbetare ännu mer effektiva när de återgår till sina sysslor.

Industriell, monokrom design

RS2 präglas av sin industriella design som verkligen tar för sig i rummet utan att kännas skrymmande. Både skivan och underredet kommer i samma färg vilket ger ett monokromt och stilrent resultat oavsett om du väljer någon av de mer sobra nyanserna, eller den poppiga klarröda.

Kommer med färdiga lag

Beroende på vilken färg du väljer på ditt fotbollsbord kommer spelarna i olika dräkter. I det vita bordet möts blå och röda, i det blå bordet möter det röda laget det grå, i såväl det svarta som det gröna bordet är lagen vita respektive grå och i det röda och grå bordet ställs ett svart lag mot ett vitt.

Tillbehör:

 • Set om 7 bollar.
 • 2 extraspelare (1 per lag).

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft