Höj och sänkbart skrivbord, vitt stativ och valnöt skiva - Premium

Höj och sänkbart skrivbord – Premium är ett exklusivt skrivbord som når upp till alla de krav som ställs på höj- och sänkbara skrivbord. Skrivbord Premium har ett större höjdjusterings spann än våra andra modeller, detta innebär att Premium modellen passar för dig som är lite kortare samt lite längre eller för dig som vill ha en större valmöjlighet av höjden. 

Skrivbord Premium har även dubbla motorer och en tystare drift för att du enkelt ska kunna höja samt sänka ditt skrivbord utan att störa dina kollegor. 

Det höj- och sänkbara skrivbordet har elektrisk höjdjustering, justeringshastighet 38 mm/sek, en lyftkraft på 120 kg och kommer i över 90 olika färg- och storlekskombinationer.

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

4 725 krinkl. moms

ord.pris: 7 475 kr

Spara 2 750 kr

 Leveranstid: 1-5 arbetsdagar

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

Höj och sänkbart skrivbord – Premium är ett exklusivt skrivbord som når upp till alla de krav som ställs på höj- och sänkbara skrivbord. Skrivbord Premium har ett större höjdjusterings spann än våra andra modeller, detta innebär att Premium modellen passar för dig som är lite kortare samt lite längre eller för dig som vill ha en större valmöjlighet av höjden. Med sin fina design passar skrivbordet utmärkt i alla olika miljöer. Med sina två motorer och tysta drift passar detta skrivbord utmärkt i större kontorslandskap då du enkelt kan höja samt sänka ditt skrivbord utan att störa dina kollegor. 

Det T-formade stativet är väldigt robust och erbjuder samtidigt maximalt med benutrymme under skrivbordet. Det motordrivna elstativet har en flexibel konstruktion och kan justeras steglöst i bredd, vilket gör att du i framtiden kan välja att byta till en större eller mindre bordsskiva.

Bordsskivan är en 22 mm tjock spånskiva med hög densitet, klädd med en tålig laminatyta som klarar av de höga slitage som kan förekomma i offentliga miljöer såsom på kontoret. (Bordsskivan levereras inte med förborrade hål.)

Fördelar med ett höj och sänkbart skrivbord:

Nu för tiden sitter vi ner alldeles för mycket per dag vilket kan bidra till värk i rygg, nacke och skuldror. Under en arbetsdag sitter de flesta ner i 8 timmar med få uppehåll. Belastningen för ryggens diskar ökar när vi sitter och då kroppen inte är gjord för att vara stillasittande så långa stunder svarar ryggen med smärta.

Ett höj och sänkbart skrivbord gör det möjligt att enkelt variera din arbetsposition under arbetsdagen. Variera mellan stående och sittande arbetsställning för att förbättra hälsan.

Stående arbetsställning bidrar till ökad förbränning och du kan förbränna cirka 45 kalorier mer i timmen, 1800 kalorier mer på en arbetsvecka och 80 000 kalorier på ett år, jämfört med om du sitter ner. Detta beror på att kroppens muskler aktiveras och används till en högre omfattning än när du sitter ner och jobbar.

Med ditt höj och sänkbara skrivbord kan du enkelt variera mellan stående och sittande ställning vilket även kan leda till en friskare kropp och minskad risk för vanliga folksjukdomar som tex. övervikt, diabetes, högt blodtryck samt hjärt- och kärlsjukdomar. När du står upp minskar mängden skadliga blodfetter och blodsockernivån sjunker, vilket i sin tur skapar bättre förutsättningar för friska kärl och ett friskt hjärta. 

Då det finns många olika fördelar med att ha ett höj och sänkbart skrivbord så rekommenderar vi det varmt.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att välja rätt skrivbord samt en passande ergonomisk kontorsstol.

 
Specifikationer
Höjd65-129 cm
Motorer2 st
Lyftkraft120 kg
Drifthastighet38 mm/sek
Slaglängd650 mm
Garanti12 år

Tillbehör

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan