Höj och sänkbart skrivbord med maguttag - vit

 • -2 000,00 kr

Ett elektriskt höj- och sänkbart skrivbord med maguttag som låter dig välja själv om du vill sitta ner eller stå upp och jobba. Du justerar enkelt skrivbordets höjd med en knappsats på bordsskivan. 

 • Lämplig för personer som är 130-210 cm långa.
 • Två stycken tystgående motorer med 120 kg lyftkraft.
 • Skiva samt stativ med hög slitstyrka.
 • Praktiskt maguttag.
 • Enkel att montera.
 • 12 års garanti.
6 725,00 kr inkl. moms
Ord.pris 8 725,00 kr
Spara 2 000,00 kr
Leveranstid: 3-4 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Ett elektriskt höj- och sänkbart skrivbord med maguttag som låter dig välja själv om du vill sitta ner eller stå upp och jobba. Du justerar enkelt skrivbordets höjd med en knappsats på bordsskivan. 

 • Lämplig för personer som är 130-210 cm långa.
 • Två stycken tystgående motorer med 120 kg lyftkraft.
 • Skiva samt stativ med hög slitstyrka.
 • Praktiskt maguttag.
 • Enkel att montera.
 • 12 års garanti.

Premium - skrivbord för dig som är 130 till 210 cm lång

Vårt mest avancerade skrivbord med högre lyftkraft vilket garanterar en längre livslängd, vi kan därför stolt erbjuda 12 års garanti. Premium modellen går högre och lägre än standardmodellen och är lämplig för personer som är 130 till 210 centimeter långa. Skrivbordet passar därför utmärkt i ett aktivitetsbaserat kontor. 

Tystgående med två motorer

Våra höj- och sänkbara skrivbord är utvecklade i Sverige och är anpassade efter de höga krav som ställs. Skrivbordets två motorer är inkapslade för en högre säkerhet samt för att skrivbordet ska bli så tyst som möjligt när det höjs upp och ned. Vi kan därför stolt säga att vi har en hög kvalité på borden.

Ett stabilt skrivbord som klarar av tuff användning

Direkt Interiörs höj- och sänkbara skrivbord har ett stativ som är designat i kraftig metall med den tjockare rörkomponenten längst ner, vilket ger ett stabilare bord. Stativet är pulverlackerat med en härdad yta vilket bidrar till en längre livslängd och hög slitstyrka.

Intelligent teknik

Skrivbordets motorer är utrustade med intelligent teknik som känner av om golvet är ojämnt och då slutar att fungera av säkerhetsskäl. Med ett knapptryck återställer du enkelt skrivbordet, bordet ställer då in sig på ojämnt underlag och fungerar därefter felfritt.

Hög slitstyrka och lätt att hålla ren

Bordsskivan har en kärna som består av en 25 mm tjock spånskiva av hög densitet med ett ytskikt av laminat, detta gör att bordsskivan inte är särskilt tung. Ytskikten av laminat gör att bordsskivan har en hög slitstyrka och är lätt att rengöra.

Monteras enkelt på 10–15 min utan tidigare kunskaper

Följ bara den tydliga monteringsanvisningen som medföljer ditt höj- och sänkbara skrivbord, inga förkunskaper krävs. Vid eventuella frågor bistår vi självklart med hjälp.

Stativ som passar de flesta bordsskivor

Själva stativet passar alla bordsskivor med en bredd på 60 till 80 centimeter och en längd på 100 till 200 centimeter. Detta gör det enkelt för dig att byta ut din bordsskiva i framtiden om så önskas.

Fördelar med ett höj- och sänkbart skrivbord

Genom att stå upp och jobba förbränner du cirka 45 kalorier mer i timmen – 1800 kcal mer på en arbetsvecka – 80 000 kcal mer på ett år – jämfört med att sitta ner. I kalorier motsvarar det ungefär att springa 10 maratonlopp per år!

Att stå upp och jobba

 • ökar din förbränning
 • minskar risken för vanliga folksjukdomar
 • förebygger värk i rygg, nacke och skuldror.


Monteringsvideo

Produktdetaljer

Varumärke Direkt Interiör
Höjd 65-129 cm (inkl. 25 mm skiva)
Bredd 180-200 cm
Djup 80-90 cm
Lyftkraft 120 kg
Garanti 5 år
Direkt Interiör

Direkt Interiör’s produkter har funnits på den skandinaviska marknaden sedan 2008 och kännetecknas av funktionalitet med kvalitet. Genom ett fokuserat produktsortiment och balanserad prissättning erbjuder vi ett förstaklassalternativ till komfortabel nivå.

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser