Serveringsvagn Bistro - på hjul

  • Ny

Bistro med en bas av pulverlackerad metall, en bricka av faner och handtag av läder är den perfekta uppställningsplatsen för glas, vattenkannan och kaffekopparna i konferensrummet.

  • På 4 hjul.
  • Avskalad men stilren design.
  • Handtag av naturgarvat läder.
11 790,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Beige / Ask
Beige / Ask
Oliv / Ek
Copper Brown / Ek
Signal White / Ask
Antracit / Ask
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Bistro med en bas av pulverlackerad metall, en bricka av faner och handtag av läder är den perfekta uppställningsplatsen för glas, vattenkannan och kaffekopparna i konferensrummet.

  • På 4 hjul.
  • Avskalad men stilren design.
  • Handtag av naturgarvat läder.

Passar många miljöer

De mjukt rundade formerna gör den enkel att placera, då vagnens uttryck passar med nästan alla inredningsstilar. De nedre runda stålringarna ger plats åt papperskorgar eller varför inte en kruka med en grön växt i för en mer välmående arbetsplats.

Olika typer av faner

Beroende på vilken färg på vagn du väljer får du olika typer av faner på vagnens bricka. Till färgerna Antracit, Signal White och Beige får du brickan i vitpigmenterad ask, till färgerna Oliv och Copper Brown får du brickan i klarlackad ekfaner. Samtliga brickor har plywoodkärna.

Brickans mått

  • Höjd: 12 cm
  • Bredd: 67,4 cm
  • Djup: 33,5 cm

Om formgivarna – ADDI Designstudio

Addi är en designstudio baserad i Kalmar som sedan 2006 tillhandahåller både kreativ och prisbelönt design – för både den skandinaviska och internationella marknaden. Studion grundades och drivs av Andreas Karlsson, Johan Isberg och Karl-Magnus Lillqvist Sjöberg. Trion har vunnit många fina priser för sina verk och har genom åren formgivit åt många välkända varumärken. ADDI står för ADD: Inspiration, Interaktion, Idé och Innovation, då de anser den kreativa processen som icke linjär. Deras formskapande utgörs av alla dessa delar, och precis som en cirkel kan ett projekt starta när som helst, eftersom de andra delarna sedan kan läggas till längsmed vägen. ”Möbler har alltid varit en stor del av vårt DNA sedan vår utbildning, och det är något vi alltid återkommer till” – Addi Designstudio.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft