Tokyo LED skrivbordslampa
Tokyo LED skrivbordslampa

Skrivbordslampa Tokyo - Svart, LED

Tokyo är en modern skrivbordslampa i svart med guldfärgad reflektor på insidan av skärmen. Med 3-ledat stativ och huvud som går att rotera 360 grader, vilket låter dig rikta ljuset med hög precision. 

 • 3-ledad arm ger hög riktbarhet.
 • Roterbart lamphuvud (360°).
 • Med 3-stegs touchdimmer. 
 • Guldfärgad reflektor ger varmt arbetsljus. 
2 290,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Tokyo är en modern skrivbordslampa i svart med guldfärgad reflektor på insidan av skärmen. Med 3-ledat stativ och huvud som går att rotera 360 grader, vilket låter dig rikta ljuset med hög precision. 

 • 3-ledad arm ger hög riktbarhet.
 • Roterbart lamphuvud (360°).
 • Med 3-stegs touchdimmer. 
 • Guldfärgad reflektor ger varmt arbetsljus. 

3-ledad arm och roterbart lamphuvud

Tokyo har ett smäckert stativ med tre leder som gör det möjligt att luta de två armarna och således justera ljuskällans position. Lamphuvudet går även att rotera i 360 grader vilket låter dig rikta ljuset med hög precision. 

Touchdimmer i 3 steg

Lamphuvudet är utrustat med en touchdimmer som låter dig ställa in ljusstyrkan på tre olika nivåer. Tack vare detta kan du enkelt justera lampans ljus så att det passar dig utifrån olika arbetsuppgifter eller tider på dygnet. 

Ger ett varmt ljus

Lampans skärm har en guldfärgad insida vilket ger den starka LED-belysningen ett varmt och trevligt sken. Den guldfärgade insidan blir även en vacker detalj som bidrar till lampans eleganta utseende. 

Övrigt:

 • Färgåtergivning: Ra 94.7

Produktdetaljer

Artikelnummer 775806
Varumärke Matting
Längd Armlängd: 40 + 30 cm
Färgtemperatur 3000 K
Ljuskälla 6W LED
Ljusstyrka Vid 40 cm: 1180 Lux
Bordsfot Ø18 cm
Lamphuvud Ø9 cm, h: 8,2 cm

Varumärke Matting

Matting

Matting AB grundades 1970 och är en av Nordens största leverantörer av mattor för butik, kontor, offentlig miljö och industri. Matting erbjuder även lösningar för att skapa hälsosamma arbetsplatser och tillgängliga miljöer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft