Skrivbordslampa Niila

Niila är en smidig och miljövänlig skrivbordslampa med justerbar ljusstyrka. Tack vare sin integrerade Eco-timer stängs lampan automatiskt av efter fyra timmars användning för att spara ström.

 • Justerbar ljusstyrka med 5 nivåer.
 • Skärm som går att fälla ned.
 • Fot med integrerat USB-uttag.
 • Ger ett vitt ljus.
 • Miljövänlig design med automatisk avstängning.
1 480,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Svart
Svart
Vit
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Niila är en smidig och miljövänlig skrivbordslampa med justerbar ljusstyrka. Tack vare sin integrerade Eco-timer stängs lampan automatiskt av efter fyra timmars användning för att spara ström.

 • Justerbar ljusstyrka med 5 nivåer.
 • Skärm som går att fälla ned.
 • Fot med integrerat USB-uttag.
 • Ger ett vitt ljus.
 • Miljövänlig design med automatisk avstängning.

Justerbar ljusstyrka

Niila kommer med inbyggd LED-belysning med neutralvitt ljus, vars ljusstyrka går att ställa in på fem olika nivåer. Detta gör att du enkelt kan justera lampans styrka utifrån din egen känslighet, typ av uppgift eller tid på dygnet. 

Fällbar skärm

Lampans långa skärm går att fälla ned helt mot stativet. Tack vare detta är Niila både lätt att förvara och att flytta runt då du inte behöver oroa dig för att skada skärmen. 

Fot med integrerat USB-uttag

På Niilas cirkulära fot sitter den touch-knapp som du styr lampans belysning med. I foten finns även ett integrerat USB-uttag som låter dig ladda din teknik, så som mobil eller laptop, direkt via lampan. 

Miljövänlig Eco-timer med automatisk avstängning

Lampan har en miljövänlig funktion i form av en Eco-timer som stänger av lampan automatiskt efter fyra timmar. Detta är både snällt mot miljön och din ekonomi, och gör att du inte behöver oroa dig om du glömmer stänga av lampan. 

Övriga specifikationer:

 • 95 Lm/W
 • 1 x USB-laddare (5V, 2.1A)
 • 220-240V, DC 12V 2A, Max 24W
 • 7W förbrukning (Energy rating A)

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft