Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Skrivbordsunderlägg - Läder, 800x400

Skrivbordsunderlägg i svart, cognacsbrunt eller naturfärgat läder som ger en rustik och elegant känsla. Längden på 80 cm gör att underlägget täcker bordsytan för både tangentbord och mus. 

 • Exklusivt formgiven för serien Choice By DPJ.
 • Hållbart tillverkad i spilläder från europeiska fabriker. 
1 850,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Svart
Svart
Natur
Cognac
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Skrivbordsunderlägg i svart, cognacsbrunt eller naturfärgat läder som ger en rustik och elegant känsla. Längden på 80 cm gör att underlägget täcker bordsytan för både tangentbord och mus. 

 • Exklusivt formgiven för serien Choice By DPJ.
 • Hållbart tillverkad i spilläder från europeiska fabriker. 

Exklusivt formgiven för Choice By DPJ

Skrivbordsunderlägget är en del av vår egen serie Choice By DPJ som består av eleganta skrivbordstillbehör i läder. Serien och alla dess produkter är exklusivt framtagna och formgivna av Peter Johansson, DPJ:s grundare och VD. 

Hållbart tillverkad i spilläder

Samtliga produkter i serien är tillverkade i läder som har blivit över vid tillverkningen av andra läderprodukter. Detta gör Choice By DPJ till ett hållbart alternativ för dig som vill utrusta ditt skrivbord med snygga och praktiska tillbehör. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 999999-Black
Längd 800 mm
Djup 400 mm
Material Läder
Formgivare Peter Johansson

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft