Sidobord Add Table

 • Ny

Det smidiga sidobordet Add placerar du enkelt nära dig tack benets lutning och den platta foten som kan dras in under de flesta sittmöbler. Ett fint bord som passar perfekt på det moderna, aktivitetsbaserade kontoret – för arbete och fikapauser!

 • Stabil fotplatta.
 • Lutande bordsben.
 • Smart och stilren design.
4 500,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Svart
Svart
Vit
Vit/krom
Svart/krom
56 cm
66 cm
56 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Det smidiga sidobordet Add placerar du enkelt nära dig tack benets lutning och den platta foten som kan dras in under de flesta sittmöbler. Ett fint bord som passar perfekt på det moderna, aktivitetsbaserade kontoret – för arbete och fikapauser!

 • Stabil fotplatta.
 • Lutande bordsben.
 • Smart och stilren design.

Enkelt att ställa nära

Add kommer i en väldigt smidig design med lutande stativ och en platt fot som är enkel att dra in under fåtöljen, soffan eller loungestolen. Tack vare detta kan du alltid placera bordet så nära eller långt bort från dig som du önskar, beroende på om du ska använda bordet för att arbeta vid eller ställa ifrån dig kaffekoppen eller laptopen för avlastning.

Två höjder för olika ändamål

Sidobordet kommer i två höjder där det lägre bordet (56 cm) är perfekt för dig som söker ett bord som främst ska användas för avlastning. Söker du ett bord som du även kan arbeta vid sittande i soffan eller fåtöljen, rekommenderar vi det lite högre bordet (66 cm).

Om formgivaren – Anya Sebton

Stockholmsbaserade Anya Sebton (f. 1966) är en prisbelönt formgivare och inredningsarkitekt utbildad vid Beckmans Designhögskola. Med ett unikt grafiskt uttryck som kombineras med funktionalitet och oväntade detaljer har Anya Sebtons design blivit uppmärksammad världen över och idag finns hennes arbeten representerade på högprofilerade platser såsom flygplatser, ambassader och museer runtom i hela världen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft