Vårt bästa pris

Soffbord Flower Mono

  • -55,00 kr
  • Ny

Flower mono är ett fint soffbord med en bordsskiva som ser ut som en bullig blomma och ben som liknar stjälkar. Bordet finns i flera färger och storlekar, vilket gör det extra vackert att ställa i en grupp i ditt hem eller i det offentliga rummet.

  • Luftig och modern design.
  • Formgiven av Christine Schwarzer.
  • Bordsskivans låga sarg håller sakerna på plats.
Bra deal!
9 790,00 kr
Rek. pris: 9 845,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
90 x 84 cm
114 x 107 cm
90 x 84 cm
66 x 62 cm
Svartlaserad ask
Svartlaserad ask
Vitlaserad ask
Ek naturlack
45 cm
45 cm
39 cm
33 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Flower mono är ett fint soffbord med en bordsskiva som ser ut som en bullig blomma och ben som liknar stjälkar. Bordet finns i flera färger och storlekar, vilket gör det extra vackert att ställa i en grupp i ditt hem eller i det offentliga rummet.

  • Luftig och modern design.
  • Formgiven av Christine Schwarzer.
  • Bordsskivans låga sarg håller sakerna på plats.

Lika snygg ensam som i grupp

Med sina böljande former är Flower mono ett väldigt vackert bord som gör sig bra på egen hand. Ska du inreda ett större vardagsrum eller en lounge, får du dock en extra snygg effekt om du kombinerar flera bord med olika höjder, färger och storlekar.

Olika utföranden

Flower Mono tillverkas i tre olika höjder och i tre olika storlekar. Bordet går också att få i svart- eller vitaliserad ask eller naturlackad ek. Bordsskivan har en låg skyddskant som håller föremålen på plats medans bordens organiska former bjuder in till stor variation.

Om formgivaren – Christine Schwarzer

Christine Schwarzer, född 1970, studerade på Danska Designskolan och avslutade sina studier 1999. Tätt därpå flyttade hon till Vietnam där hon arbetade med färg, mönster och enkla grafiska uttryck för ett danskt möbelföretag. Ett år befann hon sig i Vietnam för att sedan flytta tillbaka till sitt hemland och öppna sin egen arbetsstudio. Där fokuserade hon på produkt- och möbeldesign som främsta mål att ”göra världen en smula vackrare, roligare, gladare och mer lekfull”. Schwarzer var ett år vinnare av den stora utmärkelsen The Design Plus Award och fortsätter charma designvärlden med sina spralliga idéer för sitt nuvarande barnmöbelföretag RoomMate.

Produktdetaljer

Artikelnummer 29036-BL/BL-H45
Varumärke Swedese
Höjd 33 cm / 39 cm / 45 cm
Material Stål, skiktlimmat Laminat, Faner
Storlek bordsskiva 66 x 62 cm / 90 x 84 cm / 114 x 107 cm
Ytbehandling Laserad
Formgivare Christine Schwarzer

Varumärke Swedese

Swedese

Swedeses idé är den samma idag som för sjuttio år sedan: Att skapa vackra möbler för framtiden med avstamp i en modern skandinavisk tradition. Med framåtblickande formgivare som delar den tidlösa idén om den arkitektoniska helheten.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft