Slit Table Round

Sidobord Slit Table - Ø45 cm

 • -250,00 kr

Med former inspirerade av vikt origami är Slit Table ett stiligt sidobord med intressanta vinklar. Det låga bordet har en enkel, rund bordsskiva som passar lika bra i loungen som i det egna hemmet.

 • Enkel att rengöra.
 • I stabil stålplåt (polerad eller pulverlackerad).
 • Intressant design gör att bordet ser olika ut från olika vinklar.
1 525,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 775,00 kr /
Spara 250,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Black
Black
White
Mirror
Brass
Light yellow
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Med former inspirerade av vikt origami är Slit Table ett stiligt sidobord med intressanta vinklar. Det låga bordet har en enkel, rund bordsskiva som passar lika bra i loungen som i det egna hemmet.

 • Enkel att rengöra.
 • I stabil stålplåt (polerad eller pulverlackerad).
 • Intressant design gör att bordet ser olika ut från olika vinklar.

Elegant, japansk minimalism

Med sin vikta bas och sina rena linjer är det tydligt att Slit Table skapats utifrån origamins grunder. Den stabila konstruktionen i polerad eller pulverlackerad stålplåt gör bordet till det perfekta resultatet av modern och elegant japansk minimalism. 

Ser olika ut från olika vinklar

Den vikta basen gör att bordet ser olika ut beroende på den vinkel du står i när du betraktar bordet. Den intressanta designen gör Slit Table till ett naturligt blickfång, oavsett om den står i loungen, i hemmet eller på kaféet.

Slit Table Round finns i följande färger:

 • Black (NCS58500 N)
 • White (RAL 9016)
 • Light yellow (NCS S1030-Y10R)
 • Mirror (polerad).
 • Brass (mässing).

Produktdetaljer

Artikelnummer 1024772009000
Varumärke HAY
Höjd 35,5 cm
Diameter 45 cm
Material Polerat eller pulverlackerat stål
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser