Soffa Outline 2-sits

Outline 2-sits soffa har en elegant design som kombinerar raka linjer och mjuka former. Den nätta stålbasen bryter av mot den pampiga sittdelen och bidrar till att Outline blir väldigt inbjudande. 

 • Stoppad med bekvämt kallskum.
 • Höga, smäckra ben underlättar vid städning. 
 • Helklädd i elegant läder eller tyg.
52 125,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-5 veckor
Refine Leather - Black
Refine Leather - Black
Refine Leather - Cognac
Fiord 961
Remix 163
Vidar 554
Vancouver 14
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Outline 2-sits soffa har en elegant design som kombinerar raka linjer och mjuka former. Den nätta stålbasen bryter av mot den pampiga sittdelen och bidrar till att Outline blir väldigt inbjudande. 

 • Stoppad med bekvämt kallskum.
 • Höga, smäckra ben underlättar vid städning. 
 • Helklädd i elegant läder eller tyg.

En bekväm soffa med tjock stoppning

Outline är en mycket komfortabel soffa vars tjocka kuddar är stoppade med ett bekvämt kallskum. Även armstöden, som utgörs av soffans ram, är stoppade vilket gör soffan extra härlig att sjunka ned i.

Elegant profil klädd i läder eller textil

Soffan kommer helklädd i antingen läder eller textil, av hög kvalitet och med hög slitstyrka. Tack vare sin eleganta profil och klädda ram behöver Outline inte stå mot en vägg utan kan placeras mitt i rummet.

Produktdetaljer

Artikelnummer 27003 - BLACK
Varumärke Muuto
Höjd 71 cm
Bredd 170 cm
Djup 84 cm
Sitthöjd 40 cm
Material stoppning Kallskum
Material överdrag Läder eller tyg
Formgivare Anderssen & Voll
Muuto

Muuto har sina rötter i den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av bestående estetik, funktionalitet, hantverk och ett ärligt uttryck. Genom att utöka detta arv med framåtblickande material, tekniker och djärvt kreativt tänkande, är vår ambition att leverera ett nytt perspektiv på skandinavisk design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser