Soffa Play - Hörnsektion

Play är en svensktillverkad modulsoffserie vars design präglas av enkla linjer. Modulerna finns i olika storlekar och former som låter din kreativitet kombinera dem för att passa ert kontor.

  • Designad av Josefine Alpen.
  • Kan användas som fristående möbel.
  • Perfekt för loungeytor och receptioner.
  • Slitstarkt material för offentliga miljöer. 
9 550,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Nevotex Eros Trend 37 - Antracitgrå
Nevotex Eros Trend 26 - Ljusbrun
Nevotex Eros Trend 36 - Brun
Nevotex Eros Trend 6 - Mörkbrun
Nevotex Eros Trend 61/20BKQ - Ljusrosa
Nevotex Eros Trend G701 - Blågrön
Nevotex Eros Trend 42 - Mörkblå
Nevotex Eros Trend 47 - Grå
Nevotex Eros Trend 37 - Antracitgrå
Nevotex Eros Trend 3 - Forest
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Play är en svensktillverkad modulsoffserie vars design präglas av enkla linjer. Modulerna finns i olika storlekar och former som låter din kreativitet kombinera dem för att passa ert kontor.

  • Designad av Josefine Alpen.
  • Kan användas som fristående möbel.
  • Perfekt för loungeytor och receptioner.
  • Slitstarkt material för offentliga miljöer. 

Skapa utifrån dina behov

Med sina raka linjer i kombination med tyg i varma toner får Play en modern look, samtidigt som den mjuka sittytan ger en inbjudande känsla. Kombinera delarna med varandra som du vill, för att matcha just din interiör. 

Specifikation

Tyg

  • Klädd i tyget Eros & Eros Trend från Nevotex.
  • 50 % akryl, 41 % polyester, 9 % viskos.

Om formgivaren – Josefine Alpen

Josefine Alpen tog examen från Vare Malmsten Furniture Studies år 2012 och har sedan dess arbetat som frilansande designer. Hennes bakgrund är inom textilvärlden och inspirationen hittar hon ofta i traditionellt hantverk och gamla tekniker. Josefine är formgivare till många möbler som passar lika bra i privata hemmet som i lobbyn eller på kontoret. Hennes designspråk genomsyras av enkelhet och varma kulörer. "Jag tror det är viktigt att vara ärlig mot materialet du arbetar med och aldrig låtsas som det är något det inte är" – Josefine Alpen.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft