Taklampa Star 6

 • Ny

Star 6 är en finlemmad taklampa vars formspråk kännetecknas av funktion, innovation och personlighet. Varje enskild spotlight går att rikta åt valfritt håll, vilket gör Star till en mycket flexibel belysning, perfekt för matsalen, köket eller entrén.

 • Skena med 6 st ljuspunkter.
 • Enkel uppfästning.
 • Kan installeras horisontellt och vertikalt.
 • I flera vackra material att välja mellan.
 • Går att dimra.
9 290,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-6 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Svart
Vit
Svart
Rå koppar
Förnicklad mässing
Rå mässing
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Star 6 är en finlemmad taklampa vars formspråk kännetecknas av funktion, innovation och personlighet. Varje enskild spotlight går att rikta åt valfritt håll, vilket gör Star till en mycket flexibel belysning, perfekt för matsalen, köket eller entrén.

 • Skena med 6 st ljuspunkter.
 • Enkel uppfästning.
 • Kan installeras horisontellt och vertikalt.
 • I flera vackra material att välja mellan.
 • Går att dimra.

Som punktbelysning eller spridd belysning

Star 6 består av en smäcker skena med sex ljuskällor som går att vinkla individuellt. Du kan därmed välja om alla ljuskällor ska vara riktade åt samma håll för att belysa en viss yta, eller om de ska riktas åt olika håll för att uppnå ett mer spritt ljus. Obs! Ljuskällor medföljer ej!

Stilren design i flera utföranden

Den stilrena skenan och ljuskällornas armaturer består antingen av rå koppar, förnicklad mässing eller pulverlackerad, rå mässing (vit, svart). Detta gör att Star 6 passar lika bra i industriella som mer klassiska miljöer, både privata som offentliga. 

Om formgivaren – Jonas Bohlin

Jonas Bohlin startade sin karriär som byggnadsingenjör under 70-talet, men valde sedan att vidareutbilda sig till inredningsarkitekt på Konstfack där han tog examen år 1981. Som examensprojekt presenterade Jonas den ikoniska betongstolen Concrete som idag är välkänd över hela världen. 1983 grundade han sitt eget arkitektkontor och har sedan dess även verkat som huvudlärare på Beckmans Designskola samt professor i inredningsarkitektur på Konstfack. Jonas tar fram allt från möbler och belysning, till porslin och konstföremål, vilket gör det tydligt varför han är en av Sveriges mest framgångsrika formgivare.

Rekommenderade ljuskällor:

 • 5W LED, E14, PAR16, 2700K, 380lm, CRI <80 30º (Behövs 6)
 • 4,5W, LED, E14, 2700K, 470lm, CRI <80 (Behövs 6).

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft