Projektbord Nova High

  • Ny

Nova High är ett högt projektbord i en stilren design, med smäckert underrede som ger ett luftigt uttryck. Ett perfekt bord till såväl kontorslandskapet, matsalen eller mötesrummet.

  • Välj mellan två olika höjder.
  • Minimalistisk design som passar många miljöer.
  • Trevlig samlingspunkt för möte eller en kafferast.
5 600,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
105 cm
105 cm
90 cm
Black / Sand Ash
White / White
Black / Sand Ash
Black / Grey Wood
Black / Dark Walnut
White / Sand Ash
White / Grey Wood
White / Dark Walnut
Black / Cubanit Grey
White / Cubanit Grey
Black / White
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Nova High är ett högt projektbord i en stilren design, med smäckert underrede som ger ett luftigt uttryck. Ett perfekt bord till såväl kontorslandskapet, matsalen eller mötesrummet.

  • Välj mellan två olika höjder.
  • Minimalistisk design som passar många miljöer.
  • Trevlig samlingspunkt för möte eller en kafferast.

Samla teamet under arbetsdagen

Med Nova High får kontoret en bord där kollegorna kan samlas för att samarbeta med sina olika projekt. Den höga höjden på projektbordet gör att ni både kan ta ett möte ståendes eller addera ett par barpallar för att kunna kombinera mellan sittande och stående arbete. Projektbordet ger kontorslandskapet en samlingspunkt för såväl jobb som en kaffepaus under jobbdagen.

Variera arbetssätt

Det höga projektbordet är ett perfekt komplement till det klassiska skrivbordet när du vill variera din arbetsposition eller arbetssätt under dagens gång. Bordet ger både en stor yta för jobbmaterial och möjlighet att kunna möta och samarbeta med kollegor.

Anpassad för många miljöer

Nova High passar lika bra in i det öppna kontorslandskapet som mötesrummet eller matsalen på kontoret. Med sin stilrena design ger den ett sobert och avskalat uttryck till rummet.

Specifikation

  • 25 mm MFC (melamin) med 2 mm ABS-kant.
  • Pulverlackerat underrede.
  • Plastfötter med höjdutjämning (+10 mm).

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft