Svängt höj- och sänkbart skrivbord, Svart stativ och svart skiva - Premium

Höj- och sänkbart svängt skrivbord är ett prisvärt och stabilt skrivbord som möter alla de krav som finns på höj-och sänkbara skrivbord. Skrivbordet passar utmärkt för dig som behöver mycket utrymme och samtidigt kunna arbeta ergonomiskt.

Bordsskivan är laminerad på båda sidorna och det gör att skivan kan monteras både som höger- eller vänsterställd utifrån önskemål. Detta höj-och sänkbara skrivbord passar utmärkt i det stora kontorslandskapet som i det enskilda kontoret. Ett svängt höj- och sänkbart skrivbord med svart stativ och svart skiva i en stilren och tidlös design för alla moderna kontor.

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

4 850 krinkl. moms

ord.pris: 9 988 kr

Spara 5 138 kr

 Leveranstid: 1-5 arbetsdagar

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

Ett svängt höj- och sänkbart skrivbord är lämpligt för dig som vill arbeta mer ergonomiskt och samtidigt behöver det utrymme som ett svängt skrivbord erbjuder.

Detta skrivbord är extra stabilt på grund av att vi valt ett extra långt ben (90 cm), och ett extra långt stabilitetsstag på den djupa delen av bordskivan.   

Flertalet av våra kunder
 tillbringar större delen av sin dag vid ett skrivbord
Detta oavsett om vi arbetar i hemmamiljö eller på ett företag. Att kunna ha en bekväm och ergonomisk arbetsmiljö har stor inverkan på vår hälsa och trivsel. 
Alla människor är olika och därför är det viktigt att våra kontorsmöbler, såsom skrivbord och kontorsstolar, kan ställas in efter önskemål.

Detta höj-och sänkbara svarta skrivbord med sin svängda bordsskiva är uppskattat av många yrkesgrupper. Här följer ett axplock av hur bordet används: 
Skrivbord för utvecklare, skrivbord för ekonomiavdelning, skrivbord för arkitekter, skrivbord för hemmakontor, skrivbord för kontor. 

Att stå och arbeta 
har stora effekter och gör att vi mår bättre och bränner fler kalorier. 
I Sverige väljer de flesta företag idag att investera i höj-och sänkbara skrivbord för sin personal. 
Kunskaperna har ökat om att 
ett ståläge ger mindre bukfetma och högre nivåer av det goda kolesterolet, samt minskad risk för diabetes.

Ett flertal studier styrker farorna med stillasittande
Studierna visar att en person som sitter mer än 11 timmar per dygn löper 40% högre risk att dö i förtid än en person som bara sitter 4 timmar per dag. 
Att sitta hela dagarna ökar också risken för hjärt- och kärlsjukdom, Alzheimers, cancer och depression.
Europa leder sittligan, här sitter 64 % av invånarna fyra timmar eller mer per dag. Motsvarande siffra i USA är 55 % – och i Sydostasien 24 %.

Belastningen på ryggdiskarna ökar vid sittande
Ofta innebär långvarigt sittande att vi ”säckar ihop” och att får en framåtlutad sittställning. Det medför ett större tryck på ryggen som svarar med smärta.
Studier visar också att sittande ökar belastningen upp till två gånger så mycket jämfört med stående läge.

– Ryggmusklerna är beroende av rörelse och påverkas negativt av den statiska belastning som ett sittlägeinnebär. Efter en stunds stillasittande börjar de producera smärtande mjölksyra för att markera att du bör byta ställning.

Res dig och rasa i vikt!

När vi är i sittposition går kaloriförbränningen på sparlåga, men så snart vi reser oss aktiveras kroppen och förbränningstakten ökar. Faktiskt i sådan omfattning att 2,5 timmar stående bränner ca 350 kcal mer jämfört med stillasittande läge.

Med den förbrukningstakten kan en normalviktig person tappa upp till 10-12 kilo på ett år.

Stå upp för hjärtat. I upprätt och stående läge minskar vi mängden skadliga blodfetter och blodsockernivån sjunker. Detta skapar bättre förutsättningar för friska kärl och ett starkt hjärta. När du växlar tyngdpunkt från ett ben till ett annat, eller gör andra rörelser så skapar du cirkulation som är livsavgörande.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att välja rätt skrivbord samt en passande ergonomisk kontorsstol.

 
Specifikationer
Höjd67 - 117 cm
Motorer2 st
Lyftkraft150kg
Drifthastighet38 mm/sek
Slaglängd500 mm
Garanti12 år

Tillbehör

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan