Bordsbrunn Axessline Conference Lilla

Med ett komplett konferensrumspaket från Kondator Axessline får du en snygg och praktisk lösning till ditt mötesbord. Luckan kan öppnas från två håll och döljer effektivt sladdar.

 • Smart tillbehör till mötesrummet!
 • Lucka med borst som kan öppnas åt två håll.
 • Uttagslist med eluttag, nätverk, USB och HDMI.
 • Installeras direkt i konferensbordets skiva.
3 620,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Vit
Svart
Vit
Silver
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Med ett komplett konferensrumspaket från Kondator Axessline får du en snygg och praktisk lösning till ditt mötesbord. Luckan kan öppnas från två håll och döljer effektivt sladdar.

 • Smart tillbehör till mötesrummet!
 • Lucka med borst som kan öppnas åt två håll.
 • Uttagslist med eluttag, nätverk, USB och HDMI.
 • Installeras direkt i konferensbordets skiva.

Dölj sladdar med smidig lucka

Den smidiga luckan kan enkelt öppnas åt två håll vilket gör att alla mötesdeltagare har lika nära till el, nätverk och laddning oavsett var de sitter vid mötesbordet. Sladdar dras enkelt genom den avlånga öppningen med borst vilket gör att luckan kan hållas stängd för ett städat resultat.

Ha snabb tillgång till laddning och nätverk

Axessline Uttagslist kommer med två eluttag, två nätverksanslutningar, en HDMI-kontakt, två USB-A-portar samt två USB-laddningsportar (5V, 2.4A). Tack vare detta har du alltid tillgång till vad du än skulle behöva under mötet, oavsett om mobilen eller laptopen håller på att ladda ur eller om du ska koppla upp dig mot internet för att hålla en presentation.

Specifikation

Innehåll

 • Axessline Duo-lock (yttermått: 31 x 14,8 cm).
 • Axessline Brunn (37 x 20 cm).
 • Axessline Uttagslist: 2 el, 2 data, 2 USB-portar, 2 USB-laddningsportar, 1 HDMI.
 • Axessline Anslutningskabel: Wieland – Schuko (2 m).

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft