Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Förlängningsskiva till Hector

Förlängningsskivor i ljus alternativt mörk ek, som passar det förlängningsbara matbordet Hector från Eberhart. Skivorna är enkla att haka på och ta av från bordsskivan och kommer med golvstativ som låter dig förvara skivorna smidigt och snyggt.

 • Solid ek.
 • Enkel att montera.
 • Förlänger bordet 50-60 cm.
 • Diskret förvaring medföljer.
13 765,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 5-7 veckor
Dark Oak / Ø 105 cm
Dark Oak / Ø 105 cm
Light Oak / Ø 105 cm
Dark Oak / Ø 120 cm
Light Oak / Ø 120 cm
Dark Oak / Ø 140 cm
Light Oak / Ø 140 cm
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Förlängningsskivor i ljus alternativt mörk ek, som passar det förlängningsbara matbordet Hector från Eberhart. Skivorna är enkla att haka på och ta av från bordsskivan och kommer med golvstativ som låter dig förvara skivorna smidigt och snyggt.

 • Solid ek.
 • Enkel att montera.
 • Förlänger bordet 50-60 cm.
 • Diskret förvaring medföljer.

Smidiga förlängningsskivor som är enkla att montera

Förlängningsskivorna passar utmärkt till det förlängningsbara matbordet Hector som finns i tre storlekar; 105, 120 samt 140 centimeter i diameter. För att montera skivorna hakar du enkelt fast dem på bordsskivan och drar sedan åt stagen mot bordsskivans undersida för extra stöd. Förlängningsskivorna sitter därmed stadigt på plats hela middagen, utan risk att glida av.

Förlänger bordet 50 till 60 cm

Tilläggsskivorna förlänger bordet med 50 eller 60 cm beroende på bordets storlek. 

 • Skivor Ø105 cm – förlänger bordet på Ø105 cm till Ø155 cm. Ger plats åt 8 personer runt bordet.
 • Skivor Ø120 cm – förlänger bordet på Ø120 cm till Ø170 cm. Ger plats åt 10 personer runt bordet.
 • Skivor Ø140 cm – förlänger bordet på Ø140 cm till Ø200 cm. Ger plats åt 12 personer runt bordet.

Diskret förvaring medföljer

Skivorna kommer med ett diskret golvstativ som låter dig förvara skivorna på ett smidigt sätt. Skivorna blir därmed en intressant dekoration när de inte används, och tillför en viss sofistikation åt inredningen i rummet. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft