Palissade Bench

Sittbänk Palissade Bench

Palissade Bench är en vacker sittbänk i metall som har behandlats för att tåla bruk utomhus. Den luftiga designen håller bänken fri från smuts och låter den smälta in överallt oavsett omgivande natur. 

 • Tillverkad för hand.
 • Kräver ingen montering.
 • Luftig och stabil konstruktion i metall.
 • Finns som varmförzinkad för extra tålighet.
4 225,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Anthracite
Sky grey
Anthracite
Olive green (RAL 6003)
Hot Galvanized
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Palissade Bench är en vacker sittbänk i metall som har behandlats för att tåla bruk utomhus. Den luftiga designen håller bänken fri från smuts och låter den smälta in överallt oavsett omgivande natur. 

 • Tillverkad för hand.
 • Kräver ingen montering.
 • Luftig och stabil konstruktion i metall.
 • Finns som varmförzinkad för extra tålighet.

Handtillverkad i stål

Varje sittbänk tillverkas för hand och består av en svetsad stålkonstruktion med glidfötter i plast. Då bänken kommer i ett stycke kräver den ingen montering. 

Behandlad för att klara utomhusbruk

Det pulverlackerade stålet har behandlats med en primer som är särskilt utformad för utomhusmöbler. Detta gör att bänken har en tålig yta som minskar risken för korrosion och som håller bänken vacker under lång tid.

Ökad motståndskraft med varmförzinkning

Önskar du en extra slitstark finish kan du beställa bänken som Hot Galvanized. Det innebär att stålet doppats i nedsmält zink, vilket gör ytan motståndskraftig mot korrosion och gör behovet av underhåll överflödigt. 

Luftig design som smälter in

Palissade Bench har en luftig design med ribbor som gör att den är väldigt enkel att borsta ren från smuts och smulor. Designen gör även att bänken alltid smälter in i omgivningen på ett fint sätt, oavsett om du bor mitt i stan eller i en mer lantlig miljö.

Mixa och matcha färger

Kombinera gärna din bänk med andra möbler ur Palissade-serien och välj själv hur du vill mixa och matcha färgerna på ditt möblemang. Precis som den övriga serien kommer denna bänk i tre diskreta men vackra färger, samt som varmförzinkad.   

 • Anthracite (RAL9011)
 • Sky Grey (RAL7038)
 • Olive (RAL6003)
 • Hot Galvanized

Produktdetaljer

Artikelnummer 812045-100
Varumärke HAY
Höjd 45
Bredd 120
Djup 42
Vikt 12kg
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser