Mötesbås Chatbox - Duo

Chatbox Duo är ett mötesbås i modern design som erbjuder en trevlig miljö att hålla ett möte eller jobba ostört. En smart lösning i lokaler och på kontor där det rör sig mycket människor.

 • Mötesbås för 2-4 personer.
 • Sänker ljudnivån med 34 dB.
 • UL-certifierad och brandklass A.
 • LED-belysning och tyst ventilation.
 • Integrerat eluttag och USB-portal.
 • Justerbara ställfötter för enkel möblering.
123 750,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 6-8 veckor
Svart
Svart
Vit
Röd
Grå
Gul
Grön
Turkos
Mörkblå
Nej
Nej
Ja
Nej
Nej
Ja
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Chatbox Duo är ett mötesbås i modern design som erbjuder en trevlig miljö att hålla ett möte eller jobba ostört. En smart lösning i lokaler och på kontor där det rör sig mycket människor.

 • Mötesbås för 2-4 personer.
 • Sänker ljudnivån med 34 dB.
 • UL-certifierad och brandklass A.
 • LED-belysning och tyst ventilation.
 • Integrerat eluttag och USB-portal.
 • Justerbara ställfötter för enkel möblering.

Arbeta i lugn och ro

Chatbox Duo ger dig en yta dit du kan gå undan för att arbeta ostört, ta ett samtal eller hålla i ett möte. Tack vare att ljudnivån till viss del sänks ger mötesbåset en lite lugnare miljö att vistas i. Detta gör Chatbox till en smart lösning i det öppna kontorslandskapet, hotellobbyn eller universitetet. När du väljer till inredning kommer mötesbåset med ett bord och två soffor.

LED-belysning som känner av din närvaro

Chatbox kommer med närvarosensorer som känner av när du är inne i rummet och då sätter igång belysningen. När du går ut ur rummet stängs lampan av igen, men först byts luften ut vilket gör att rummet alltid är redo för nästa besökare. 

Integrerat eluttag och USB-portal

I Chatbox Duo finns eluttag och USB-portal vilket gör att du kan koppla upp din dator och ladda din teknik inne i rummet. På detta sätt kan du jobba på i lugn och ro utan att behöva avbryta ditt möte för att datorns batteri plötsligt tar slut.

Stabil och funktionell design

Då Chatbox har justerbara ställfötter står det alltid stabilt, även på ojämna underlag. Beroende på hur rummet ser ut där Chatbox ska placeras kan du välja om handtaget ska sitta på höger eller vänster sida, samt ändra detta vid ett senare tillfälle. 

Information om leverans, montering och frakt

Paketet levereras till lastkaj/port, inbärning ingår ej. Montering kan köpas till - för frågor, vänligen kontakta någon av våra säljare.

Produktdetaljer

Artikelnummer CHATBOX-DUO-BLACK
Varumärke Silen
Höjd 222 cm (utvändigt) / 203,5 cm (invändigt)
Bredd 213 cm (utvändigt) / 200 cm (invändigt)
Djup 104 cm (utvändigt) / 93 cm (invändigt)
Vikt 550 kg
Material Aluminium, plywood, glas, textil, EchoFree akustiska paneler
Sladdlängd 3 m
Sladd ingår Ja
Montering Montering krävs

Varumärke Silen

Silen

– We bring silence everywhere

Nerladdning

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft