Vårt bästa pris

Tyst rum Zen Pod - Medium

 • −10%

Med Zen Pod får du ett tyst rum för två personer, perfekt för att ta möten eller kunna jobba fokuserat i. En smart lösning i lokaler där det rör sig mycket folk och behövs en ljudisolerande miljö, exempelvis i det öppna kontorslandskapet.

 • Glasväggar i ljudabsorberande akustikglas.
 • Klädda väggar och golv med ljudabsorberande effekt.
 • Belysning och ventilation i takets innerkant.
 • Praktiskt eluttag för att kunna ladda dator och mobil.
 • Klarlackad ek kommer med infälld gardin och spotlights.
Bra deal!
205 227,00 kr
Rek. pris: 228 030,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 10-12 veckor
Svartbetsad ek
Svartbetsad ek
Klarlackad ek - med gardin och spotlights
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Med Zen Pod får du ett tyst rum för två personer, perfekt för att ta möten eller kunna jobba fokuserat i. En smart lösning i lokaler där det rör sig mycket folk och behövs en ljudisolerande miljö, exempelvis i det öppna kontorslandskapet.

 • Glasväggar i ljudabsorberande akustikglas.
 • Klädda väggar och golv med ljudabsorberande effekt.
 • Belysning och ventilation i takets innerkant.
 • Praktiskt eluttag för att kunna ladda dator och mobil.
 • Klarlackad ek kommer med infälld gardin och spotlights.

Slipp störande ljud med ett helt tyst rum

Med ett tyst rum som Zen Pod kan du enkelt komma undan högljudda, eller väldigt tysta miljöer för att exempelvis ringa ett samtal eller ha ett privat möte, utan att bli störd eller att själv störa kollegor runtomkring. Det ljudisolerande glaset och de klädda väggarna både absorberar ljud och sänker ljudnivån, vilket gör Zen Pod till ett ordentligt ljudavskärmat rum. 

Jobba fokuserat utan störande moment

Det tysta rummet levereras med praktiska funktioner så som släpljus, eluttag, samt ventilation. Eluttaget gör att du alltid kan ladda din dator eller telefon inne i rummet och därmed slippa avbryta arbetet eller mötet för att batteriet plötsligt tar slut.

Design som smälter in i omgivningen

Zen Pod kommer i två olika utföranden att välja mellan, där det ena är svartlackerat med trädetaljer i svartbetsad ek, och det andra är beigelackerat med trädetaljer i klarlackad ek. Två av väggarna har ett ljudabsorberande akustikglas, medan de andra två väggarna är textilklädda på både in- och utsida. Den harmoniska och sparsamma designen med japanska influenser smälter på ett fint sätt in i omgivningen.

En trevlig miljö att vistas i 

Zen Pod erbjuder en trevlig miljö att vistas i där du får känna lugn och ro, och ger både en ombonad känsla med tygbeklädda väggar och golvmatta, samtidigt som glasväggarna öppnar upp mot omgivningen och ger en luftig känsla. Ventilationen som placerats i taket är i princip osynlig och har en hög prestanda utan att ge ifrån sig störande brus eller vibrationer.

Specifikation

 • Sänker ljudnivån med 31 dB - Ljudklass A.
 • Justerbara ställfötter samt hjul.
 • Integrerat eluttag (230 V).
 • Ram i lackerad alumnium.
 • Utförandet i klarlackad ek har infälld gardin och spotlights i taket.
 • Spaljé finns tillgänglig att köpa som tillbehörsprodukt.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft