Tyst rum - Silen Space 2

Silen Space 2 är ett tyst rum i en modern design som erbjuder en trevlig mötesyta i en ljudisolerad miljö. En smart lösning i lokaler och på kontor där det rör sig mycket människor.

 • Går att beställa med antibakteriell, yttre laminat.
 • Går att beställa med antibakteriellt bord samt handtag.
 • UL-certifierat för den amerikanska och kanadensiska marknaden.
 • Brandklass A.
 • Sänker ljudnivån med 43 dB.
 • Anpassade exteriörfärger finns tillgängliga vid förfrågan (29 i laminat, 2 val av ekfaner).

269 500,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 6-8 veckor
Svart
Svart
Vit
Ljusgrå
Ljusgrå
Ljusgrå
Mörkgrå
Svart
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Silen Space 2 är ett tyst rum i en modern design som erbjuder en trevlig mötesyta i en ljudisolerad miljö. En smart lösning i lokaler och på kontor där det rör sig mycket människor.

 • Går att beställa med antibakteriell, yttre laminat.
 • Går att beställa med antibakteriellt bord samt handtag.
 • UL-certifierat för den amerikanska och kanadensiska marknaden.
 • Brandklass A.
 • Sänker ljudnivån med 43 dB.
 • Anpassade exteriörfärger finns tillgängliga vid förfrågan (29 i laminat, 2 val av ekfaner).

Silen Space 2 i korthet

 • Rymmer upp till 4 personer.
 • LED-belysning och ventilation med närvarosensorer. 
 • Integrerat eluttag och USB-portal.
 • Infällbara hjul och justerbara ställfötter för enkel möblering.
 • Montering ingår i priset.

Arbeta eller samtala ostört och utan att störa andra

Silen Space 2 ger dig en yta där du kan gå undan för att arbeta ostört eller för att hålla i ett möte utan att störa andra. Detta gör att Silen Space 2 är en väldigt smart lösning i det öppna kontorslandskapet, hotellobbyn, universitetet eller biblioteket.

LED-belysning och ventilation som känner av din närvaro

Silen Space 2 kommer med närvarosensorer som känner av när du är inne i rummet och då sätter igång belysning och ventilation. När du går ut ur rummet stängs lampa och ventilation av igen, men först byts luften ut vilket gör att rummet alltid är redo för nästa besökare.

Integrerat eluttag och USB-portal

I Silen Space 2 finns eluttag och USB-portal vilket gör att du kan koppla upp din dator och ladda din teknik inne i rummet. På detta sätt kan du jobba på i lugn och ro utan att behöva avbryta ditt möte för att datorns batteri plötsligt tar slut.

Infällbara hjul och justerbara ställfötter för enkel möblering

Då Silen Space 2 har infällbara hjul kan du enkelt flytta runt den och variera möbleringen i lokalen. Rummet har dessutom justerbara ställfötter som gör att det alltid står stabilt, även på ojämna underlag.

Antibakteriella valmöjligheter

Detta tysta rum går att få med en antibakteriell, yttre laminat samt antibakteriella handtag och möbler. Kontakta oss om ni är intresserade av dessa val.

Obs! Som standard öppnas dörren åt höger. Möbler ingår ej.


Produktdetaljer

Varumärke Silen
Höjd 229 cm (utvändigt) / 205 cm (invändigt)
Bredd 240 cm (utvändigt) / 220 cm (invändigt)
Djup 122 cm (utvändigt) / 116 cm (invändigt)
Vikt 670 kg
Material Aluminium, plywood, glas, textil, EchoFree akustiska paneler
På hjul Ja
Garanti 5 år

Varumärke Silen

Silen

– We bring silence everywhere

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft