Tyst rum - Silen Space 4

Silen Space 4 är ett tyst rum i en modern design som erbjuder en trevlig mötesyta i en ljudisolerad miljö. En smart lösning i lokaler och på kontor där det rör sig mycket människor.

 • Tyst rum för 4-8 personer.
 • Sänker ljudnivån med 41 dB.
 • UL-certifierad.
 • Brandklass A.
 • Integrerat eluttag och USB-portal.
 • Anpassade exteriörfärger finns tillgängliga vid förfrågan.
456 350,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 6-8 veckor
Svart
Svart
Vit
Ljusgrå
Grön
Mörkblå
Mörkgrå
Ekfaner
Mörkgrå
Ljusgrå
Mörkgrå
Nej
Nej
Ja
Nej
Nej
Ja
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Silen Space 4 är ett tyst rum i en modern design som erbjuder en trevlig mötesyta i en ljudisolerad miljö. En smart lösning i lokaler och på kontor där det rör sig mycket människor.

 • Tyst rum för 4-8 personer.
 • Sänker ljudnivån med 41 dB.
 • UL-certifierad.
 • Brandklass A.
 • Integrerat eluttag och USB-portal.
 • Anpassade exteriörfärger finns tillgängliga vid förfrågan.

Silen Space 4 i korthet

 • Rymmer upp till 8 personer.
 • LED-belysning och ventilation med närvarosensorer.
 • Inredning med 2 soffor och 1 bord går att välja till.
 • Integrerat eluttag och USB-portal.
 • Infällbara hjul och justerbara ställfötter för enkel möblering.

Arbeta eller samtala ostört och utan att störa andra

Silen Space 4 ger dig en yta där du kan gå undan för att arbeta ostört, eller för att ha ett möte med ditt team utan att störa andra. Detta gör att Silen Space 4 är en väldigt smart lösning i det öppna kontorslandskapet, universitetet eller biblioteket.

LED-belysning och ventilation som känner av din närvaro

Silen Space 4 kommer med närvarosensorer som känner av när någon är inne i rummet och då sätter igång belysning och ventilation. När alla har gått ut ur rummet stängs lampa och ventilation av igen, men först byts luften ut vilket gör att rummet alltid är redo för nästa besökare.

Integrerat eluttag och USB-portal

I Silen Space 4 finns eluttag och USB-portal vilket gör att du kan koppla upp din dator och ladda din teknik inne i rummet. På detta sätt kan du jobba på i lugn och ro utan att behöva avbryta ditt möte för att datorns batteri plötsligt tar slut.

Infällbara hjul och justerbara ställfötter för enkel möblering

Då Silen Space 4 har infällbara hjul kan du flytta runt den och variera möbleringen i lokalen. Rummet har dessutom justerbara ställfötter som gör att det alltid står stabilt, även på ojämna underlag.

Obs! Som standard öppnas dörren åt höger.


Produktdetaljer

Artikelnummer SPACE4-BLACK/DARKGREY
Varumärke Silen
Höjd 229 cm / 205 cm (invändigt)
Bredd 240 cm (utvändigt) / 220 cm (invändigt)
Djup 242 cm (utvändigt) / 236 cm (invändigt)
Vikt 1200 kg
Material Aluminium, plywood, glas, textil, EchoFree akustiska paneler
På hjul Ja
Garanti 5 år

Varumärke Silen

Silen

– We bring silence everywhere

Nerladdning

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft