Hyllplan Marble

Marble är ett elegant hyllplan i grön eller vit marmor, som med sin släta yta bidrar med en exklusiv och stilren look. Kombinera hyllplanet med valfria hyllkonsoler, för en personlig och flexibel hyllösning.

 • Lyxigt intryck.
 • Har en fin, slät yta.
 • I grön eller vit marmor.
 • Låter dig skapa egen hyllösning.
 • Passar perfekt med hyllkonsol Apart.
550,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Vit marmor
Grön marmor
Vit marmor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Marble är ett elegant hyllplan i grön eller vit marmor, som med sin släta yta bidrar med en exklusiv och stilren look. Kombinera hyllplanet med valfria hyllkonsoler, för en personlig och flexibel hyllösning.

 • Lyxigt intryck.
 • Har en fin, slät yta.
 • I grön eller vit marmor.
 • Låter dig skapa egen hyllösning.
 • Passar perfekt med hyllkonsol Apart.

Skapa en hyllösning utifrån dina behov

Med Marble får du ett stilrent hyllplan i grön eller vit marmor, som låter dig skapa en personlig hyllösning genom att kombineras med valfria hyllkonsoler. Hyllplanet har en fin, slät yta och bidrar med en sofistikerad och snygg look.

Marmor – trendigt inom heminredning

Hyllan har en snygg look som ger liv till dina väggar. Kombinera hyllan med en uppsättning hyllkonsoler och du har en snygg förvaringslösning som ger ditt hem en exklusiv och varm twist. En perfekt lösning för sovrummet, badrummet, vardagsrummet eller varför inte på kontoret. 

Tillför ett exklusivt intryck till din inredning

Den härliga och tunna marmorskivan ger ett lätt och härligt intryck och de praktiska fördjupningarna i långsidorna är skapade för att passa konsolerna perfekt. Komplettera med konsolerna för att kunna sätta upp hyllorna på din vägg.

Obs! Endast hyllplanet i marmor ingår. Hyllkonsolerna säljs separat.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft