Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Väggkrok Happy Hook

Happy Hook är en lekfull väggkrok vars utformning gör att den alltid möter dig med ett leende. Konstruerad i pulverlackerat stål, passar Happy Hook lika bra i köket som i hallen eller i barnrummet.  

 • Två övre krokar och en bred undre krok.
 • Glad och lekfull design.
 • Starkt, pulverlackerat stål.
 • Milda pastellfärger.
550,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-5 veckor
Green Grey
Green Grey
Dark Turquoise
Blush
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Happy Hook är en lekfull väggkrok vars utformning gör att den alltid möter dig med ett leende. Konstruerad i pulverlackerat stål, passar Happy Hook lika bra i köket som i hallen eller i barnrummet.  

 • Två övre krokar och en bred undre krok.
 • Glad och lekfull design.
 • Starkt, pulverlackerat stål.
 • Milda pastellfärger.

Glad och lekfull design

Med Happy Hook möts du alltid av ett leende, om du så torkar disken i köket eller tar på dig jackan i hallen. Den glada väggkroken utgörs av två övre krokar och en bredare undre krok som du antingen kan nyttja från bägge håll eller hänga saker rakt över. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 854013
Varumärke Fritz Hansen
Bredd 15 cm
Höjd 13 cm
Djup 6,5 cm
Material Pulverlackerat stål
Formgivare Jaime Hayon
Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft