För tillfället har vi längre leveranstider än normalt och viss fördröjning hos kundtjänst till följd av COVID-19.
Läs mer här
Pilaster vägghylla - vit lack
Pilaster vägghylla - vit lack
Pilaster vägghylla - vit lack
Pilaster vägghylla - vit lack
Pilaster vägghylla - vit lack
Pilaster vägghylla - vit lack

Pilaster vägghylla - vit lack

Pilaster hylla tillverkad i björk med vit täckande bets.

5 900,00 kr inkl. moms
Delbetala med Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Pilaster hylla tillverkad i björk med vit täckande bets.

Ett kvitto på popularitet är att det dyker upp efterföljare lite varstans. John Kandells hylla Pilaster är ett bra exempel på detta fenomen. Ingen hade väl tidigare tänkt på att man skulle kunna göra en bokhylla där böckerna ligger ner i stället för att stå. Själv fick John Kandell sin idé av en egen boktrave som växte sig allt högre på golvet. Efteraparna fick sina idéer när de såg Kandells hylla. Pilasters storhet ligger i dess enkelhet. En egenskap John Kandell eftersträvade. Så okomplicerat formgav han sin hylla att han kunde ringa Källemo och överlämna designen på telefon. Enklare än så blir det inte.

Produktdetaljer

Varumärke Källemo
Höjd 205 cm
Bredd 20 cm
Djup 23 cm
Formgivare John Kandell
Källemo

Möbler är ett koncept, med en egen vilja, som förmedlar ett uttryck. Det är tveklöst svårt att välja när smarta leverantörer med glansiga kataloger berättar om de senaste trenderna. Men du behöver inte vara särskilt intelligent för att inse att den senaste trenden efterträds av något annat i nästa katalog.

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser