Vårt bästa pris

Väggabsorbent Scala XL Konvex

  • −10%

Scala XL Konvex är en väggabsorbent med en smart design som både absorberar och jämnfördelar ljudvågorna i rummet. Det stora formatet förbättrar kapaciteten att absorbera ljud och ger stora utrymmen en mer harmonisk ljudnivå. 

  • Ljudabsorberande fyllning av delvis återvunnen polyester från PET-flaskor.
  • Finns i två olika höjder.
  • Monteras med inkluderade metallbeslag på baksidan.
  • Passar för vertikal montering på vägg.
Bra deal!
12 150,00 kr
Rek. pris: 13 500,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
115x160x9 cm
115x230x9 cm
115x160x9 cm
CUZ1E
CUZ1E
CUZ1N
CUZ1W
CUZ30
CUZ33
CUZ28
Soundfelt VF18 (svart)
Soundfelt VF17 (mörkgrå)
Soundfelt VF16 (grå)
Soundfelt VF15 (vit)
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Scala XL Konvex är en väggabsorbent med en smart design som både absorberar och jämnfördelar ljudvågorna i rummet. Det stora formatet förbättrar kapaciteten att absorbera ljud och ger stora utrymmen en mer harmonisk ljudnivå. 

  • Ljudabsorberande fyllning av delvis återvunnen polyester från PET-flaskor.
  • Finns i två olika höjder.
  • Monteras med inkluderade metallbeslag på baksidan.
  • Passar för vertikal montering på vägg.

Former som delar upp ljudvågor

När ljudvågorna når den vågformade ytan sprids de åt olika håll istället för att studsa tillbaka med full kraft. I kombination med sitt ljudabsorberande material blir Scala därför en effektiv väggabsorbent som förbättrar ljudnivån på kontoret, loungen eller andra miljöer som behöver en mer harmonisk ljudnivå.

En väggabsorbent med olika uttryck

Scala XL är en stor väggabsorbent med böljande form som kan väljas klädd i tyget Blazer eller utan klädsel i form av Soundfelt VF. Väggabsorbenten passar både enskilt, flera på rad med luft emellan, eller sammanlänkad för att skapa ett enhetligt uttryck.

Soundfelt och Blazertyg 

-30 (Salsa)

Soundfelt White 15

-31 (Salsa)

Soundfelt Grey 16

-32 (Salsa)

Soundfelt Dark grey 17

-33 (Salsa)

Soundfelt Black 18

-34 (Salsa)

Blazer CUZ1E

-35 (Salsa)

Blazer CUZ1N

-36 (Salsa)

Blazer CUZ1W

-39 (Salsa)

Blazer CUZ30

-40 (Salsa)

Blazer CUZ33

-55 (Salsa)

Blazer CUZ28

Produktdetaljer

Artikelnummer 190 553 00-CUZ1E
Varumärke Abstracta
Höjd 160 / 230 cm
Bredd 115 cm
Djup 9 cm
Material stoppning Ljudabsorberande fyllning
Material överdrag Pressad filt (Soundfelt VF) / 100% Ull (Blazer)
Formgivare Anya Sebton

Varumärke Abstracta

Abstracta

Som en av pionjärerna inom akustikområdet, har Abstracta anammat det ökande intresset för ljudabsorption och en mer effektiv arbetsmiljö. Till skillnad från det visuella landskapet är ljudlandskapet inte synligt, men dess inverkan på vårt välbefinnande kan vara nog så påtagligt. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft