Vårt bästa pris

Väggabsorbent Sahara - Set

 • −10%

Sahara är en miljövänlig väggabsorbent i återvunnen kork som kommer i ett smidigt set om fyra paneler. Panelerna har ett mjukt mönster och går att montera åt valfritt håll, vilket låter dig skapa harmoniska som mer dynamiska vågmönster. 

 • Kommer i set om 4st.
 • Splittrar och absorberar ljudvågor.
 • Består av återvunnen kork
 • 100% återvinningsbar.
 • Väggfästen medföljer.
 • Går att tvätta av – lämpad för lokaler med strikta hygienkrav.
Bra deal!
5 692,50 kr
Rek. pris: 6 325,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Sahara är en miljövänlig väggabsorbent i återvunnen kork som kommer i ett smidigt set om fyra paneler. Panelerna har ett mjukt mönster och går att montera åt valfritt håll, vilket låter dig skapa harmoniska som mer dynamiska vågmönster. 

 • Kommer i set om 4st.
 • Splittrar och absorberar ljudvågor.
 • Består av återvunnen kork
 • 100% återvinningsbar.
 • Väggfästen medföljer.
 • Går att tvätta av – lämpad för lokaler med strikta hygienkrav.

Dekorativ och effektiv

Med Sahara bygger du enkelt upp en dämpande väggabsorbent som är både dekorativ och effektiv på samma gång. Varje set består av fyra likadana paneler som du sätter upp precis som du vill för att skapa det mönster du vill ha.

Splittrar och absorberar ljudvågor

Panelerna består av äkta kork vilket är ett utmärkt val för en absorbent då det absorberar ljud mycket effektivt. Den ojämna ytan hjälper även till att splittra ljudvågorna vilket sänker ljudnivån ytterligare då ljudet bryts åt olika håll istället för att studsa tillbaka. 

Miljövänligt tillverkad i återvunnen kork

Sahara består av överbliven kork från en fabrik i Portugal som tillverkar vinkorkar. Sahara tar därmed vara på material som annars bara skulle slängas, vilket sparar naturresurser och är snällt mot både miljön och samvetet.

Lämpad för sjukhusmiljöer

Denna väggabsorbent har testats för tålighet vid avtorkning med desinfektionsmedel och fått högsta betyg. Detta innebär att panelerna kan desinficeras dagligen och Sahara är därmed lämpad för användning i sjukhus och andra lokaler med höga hygienkrav.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft