Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Whiteboard Uniti
Whiteboard Uniti
Whiteboard Uniti

Whiteboard Uniti

 • Ny

Uniti är en klassisk whiteboard med magnetisk, emaljerad skrivyta samt praktisk pennhållare i nederkant. Skrivtavlan har mjukt rundade hörn och levereras med en stilfull ram i aluminium. 

 • Glasemaljerad, magnetisk skrivyta i miljövänlig e3.
 • Baksida belagd med 0,3 mm aluminiumplåt.
 • Pennhylla ingår (7,1 cm djup).
 • 20 års garanti!

Bredd x Höjd

650,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
368x548
368x548
468x318
618x498
618x948
1818x948
918x1248
1018x1248
1218x1248
1518x1248
1818x1248
2018x1248
2518x1248
3018x1248
1518x1572
2018x1572
2518x1572
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Uniti är en klassisk whiteboard med magnetisk, emaljerad skrivyta samt praktisk pennhållare i nederkant. Skrivtavlan har mjukt rundade hörn och levereras med en stilfull ram i aluminium. 

 • Glasemaljerad, magnetisk skrivyta i miljövänlig e3.
 • Baksida belagd med 0,3 mm aluminiumplåt.
 • Pennhylla ingår (7,1 cm djup).
 • 20 års garanti!

Bredd x Höjd

Så här rengör du din whiteboard

Din whiteboard behöver rengöras då och då, och särskilt viktigt är detta om du använder tavlan ofta. För att själva skriften ska kunna raderas är det viktigt att du endast använder whiteboardpennor. Se därför över dina pennor innan du börjar skriva med dem på tavlan.

Här följer några tips för hur du håller din whiteboard i toppskikt:

 • Använd en taveltorkare eller torkpapper för att radera skriften.
 • Skrivtavlor som används ofta bör rengöras en gång i veckan med en ren svamp eller trasa samt varmt vatten. Använd ej såpa, tvållösningar eller liknande.
 • Är tavlan svårt nedsmutsad kan du använda en särskild rengöringsvätska för whiteboards. Det är väldigt viktigt att du tvättar bort alla rester av rengöringsvätskan med varmt vatten samt torkar tavlan helt torr efteråt. Minsta lilla fukt kan göra att tavlan fungerar sämre än innan  rengöring. Vänta därför alltid minst 15 minuter innan du använder tavlan igen. 
 • Är tavlan mycket svårt nedsmutsad kan det vara nödvändigt att upprepa åtgärderna enligt punkten ovan.

Om tavlan inte går att skriva på

Om tavlan inte fungerar bra efter rengöring, prova att byta märke på pennorna. Är det fel på pennorna måste även sudden bytas ut. När du använt pennorna, vänta i minst 20 sekunder innan du torkar av skrivytan.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft