Gåband

Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Kampanj

I lager

Pris

5689.07475.0

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Gåband till skrivbord och kontor

Ett gåband till ditt höj och sänkbara skrivbord håller dig aktiv och ger dig energi under arbetsdagen. Ett smart träningsredskap att ha på kontoret, som gör det lätt för dig att träna vid skrivbordet. Upplev alla fördelar som förhöjd förbränning, ökad blodcirkulation och bättre koncentration – beställ idag!

Hopfällbart och tyst!

Ett hopfällbart gåband är enkelt att förvara bredvid ditt skrivbord eller i ett skåp när det inte används. Det kan även vara smart att välja ett tyst gåband till kontoret för att undvika ljud och brus som kan störa såväl dig själv, som dina kollegor runt omkring.

Gåband kontor – vilket ska du välja?

Att veta vilket promenadband du ska välja är inte alltid helt enkelt. Fundera över vilka behov du har och hur ofta du tänkt använda ditt gåband. Vill du även kunna springa på bandet? Ska det gå att förvara enkelt, eller kommer det ändå stå framme hela tiden?

Populära varianter:

 • Gymstick WalkingPad – Passar dig som endast vill kunna promenera och är på jakt efter ett billigt gåband.
 • Gymstick WalkingPad Pro – Passar dig som vill kunna få till pulshöjande träning på kontoret!

Kika in vårt breda utbud av aktiva sitt- och ståmöbler för hela kontoret, och läs gärna mer om det aktiva kontorets alla fördelar i vår artikel Träna på jobbet med aktiva kontorsmöbler. Välkommen till DPJ!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft