Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Serveringsvagnar

Grid view
List view
Visar 1-9 av 9 objekt
Sort by
Serveringsvagn - Trolley

Serveringsvagn - Trolley

5 040,00 kr inkl. moms
Ord.pris 5 600,00 kr
Spara 560,00 kr
Serveringsvagn med tre hyllplan som du själv bestämmer höjderna på. Kan även användas som barvagn eller sidobord, och passar bra både i hemmet, på kontoret eller serveringen. Rullbar med fyra hjul. Pulverlackerad yta som är enkel att rengöra.
Serveringsvagn Karla

Serveringsvagn - Karla

3 350,00 kr inkl. moms
En avskalad och nätt vagn med framhjul och två hyllplan. Kan även användas som ett extra bord för avlastning, och passar utmärkt i matsalen, konferensrummet eller på cafét. För inomhusbruk.
Rullvagn - Juno

Rullvagn - Juno

5 350,00 kr inkl. moms
Med rullvagnen Juno serverar du gästerna och plockar av borden med stil. Tack vare det tåliga materialet kan vagnen även användas utomhus, till exempel på cafét eller terrassen.  Toppskiva i tåligt kompaktlaminat. Underhylla i galler och med smidig förvaringslåda. För både inomhus- och utomhusbruk.
Serveringsvagn Lene

Serveringsvagn - Lene

4 350,00 kr inkl. moms
Med Lene får du en rymlig rullvagn med två hyllplan, i modern och stilren design. Det långa räcket håller dina saker på plats och gör det även enkelt för dig att skjuta eller dra vagnen dit du vill. Övre hyllplan i oval utformning. Undre hyllplan i rektangulär utformning. 
Serveringsvagn - Trolley rund

Serveringsvagn - Trolley rund

3 725,00 kr inkl. moms
Rund serveringsvagn med två hyllplan och smidigt handtag, som även fungerar bra som barvagn eller sidobord. Passar lika utmärkt i hemmet som på kontoret eller restaurangen. 

Serveringsvagn Matégot

7 850,00 kr inkl. moms
En stilig serveringsvagn i en luftig men stark design, med två hyllplan och ett inbyggt tidningsfack. Tillverkad i stål är detta en smäcker vagn som är lika imponerande i vardagsrummet som i matsalen.  Med svängbara hjul. Kan belastas med 25 kilo. 

Serveringsvagn - Artek Tea Trolley

21 325,00 kr inkl. moms
Artek Tea Trolley är en elegant serveringsvagn i en modern design som kombinerar mjuka och skarpa former. Vagnen har stora hjul samt ett smidigt handtag, och är därför väldigt enkel att flytta runt. Två hyllplan. Integrerat handtag i solid björk. Slank stomme i björklameller. Stora, stabila hjul i MDF med gummiring.

Severingsvagn Cargo

12 550,00 kr inkl. moms
Cargo är en stilren serveringsvagn som finns i två varianter; Trolley med tre vita plan, samt Support trolley med rostfria toppbrickor. Vagnen passar lika bra i hemmet som på restaurangen.  2 eller 3 hyllplan i vit laminat. Kromhandtag med svart läder. På smidiga hjul. För inomhusbruk. Stativ av Ø16 mm förkromat stålrör.

Serveringsvagn Exit

3 950,00 kr inkl. moms
Exit är en modern serveringsvagn i massiv ek eller betsad ask, som kommer i en stilren design med raka linjer. En vacker vagn som passar lika bra som drinkvagn som serverings- eller avplockningsvagn. Hjul med gummiring för tyst hantering. Två hyllplan med praktisk kant.
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser