Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Serveringsvagnar

Grid view
List view
Visar 1-13 av 13 objekt
Sort by
Serveringsvagn - Trolley

Serveringsvagn - Trolley

5 040,00 kr inkl. moms
Ord.pris 5 600,00 kr
Spara 560,00 kr
Serveringsvagn med tre hyllplan som du själv bestämmer höjderna på. Kan även användas som barvagn eller sidobord, och passar bra både i hemmet, på kontoret eller serveringen. Rullbar med fyra hjul. Pulverlackerad yta som är enkel att rengöra.
Serveringsvagn Karla

Serveringsvagn Karla

3 450,00 kr inkl. moms
En avskalad och nätt vagn med framhjul och två hyllplan. Kan även användas som ett extra bord för avlastning, och passar utmärkt i matsalen, konferensrummet eller på cafét. För inomhusbruk.
Rullvagn - Juno

Rullvagn Juno

4 175,00 kr inkl. moms
Ord.pris 5 550,00 kr
Spara 1 375,00 kr
Med rullvagnen Juno serverar du gästerna och plockar av borden med stil. Tack vare det tåliga materialet kan vagnen även användas utomhus, till exempel på cafét eller terrassen.  Toppskiva i tåligt kompaktlaminat. Underhylla i galler och med smidig förvaringslåda. För både inomhus- och utomhusbruk.
Serveringsvagn - Trolley rund

Serveringsvagn Trolley - Rund

3 725,00 kr inkl. moms
Rund serveringsvagn med två hyllplan och smidigt handtag, som även fungerar bra som barvagn eller sidobord. Passar lika utmärkt i hemmet som på kontoret eller restaurangen. 
TOPSELLER
Serveringsvagn Lene

Serveringsvagn Lene

4 550,00 kr inkl. moms
Ord.pris 4 625,00 kr
Spara 75,00 kr
Med Lene får du en rymlig serveringsvagn med två hyllplan, i en modern och stilren design. Det långa räcket håller dina saker på plats och gör det även enkelt för dig att skjuta eller dra vagnen dit du vill. Smidigt räcke. Ram i tåligt stål. Luftig design.

Serveringsvagn Matégot

6 725,00 kr inkl. moms
Ord.pris 7 850,00 kr
Spara 1 125,00 kr
En stilig serveringsvagn i en luftig men stark design, med två hyllplan och ett inbyggt tidningsfack. Tillverkad i stål är detta en smäcker vagn som är lika imponerande i vardagsrummet som i matsalen.  Med svängbara hjul. Kan belastas med 25 kilo. 

Serveringsvagn - Artek Tea Trolley

19 075,00 kr inkl. moms
Ord.pris 21 325,00 kr
Spara 2 250,00 kr
Artek Tea Trolley är en elegant serveringsvagn i en modern design som kombinerar mjuka och skarpa former. Vagnen har stora hjul samt ett smidigt handtag, och är därför väldigt enkel att flytta runt. Två hyllplan. Integrerat handtag i solid björk. Slank stomme i björklameller. Stora, stabila hjul i MDF med gummiring.
TOPSELLER

Serveringsvagn Cargo

15 700,00 kr inkl. moms
Cargo är en stilren serveringsvagn som finns i två varianter; Trolley med tre vita plan, samt Support trolley med rostfria toppbrickor. Vagnen passar lika bra i hemmet som på restaurangen.  2 eller 3 hyllplan i vit laminat. Kromhandtag med svart läder. På smidiga hjul. För inomhusbruk. Stativ av Ø16 mm förkromat stålrör.

Serveringsvagn Exit

3 325,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 950,00 kr
Spara 625,00 kr
Exit är en modern serveringsvagn i massiv ek eller betsad ask, som kommer i en stilren design med raka linjer. En vacker vagn som passar lika bra som drinkvagn som serverings- eller avplockningsvagn. Hjul med gummiring för tyst hantering. Två hyllplan med praktisk kant.

Laddvagn till lampa Manhattan & Como

2 275,00 kr inkl. moms
Smidig vagn anpassad för brickor med ladduttag för lamporna Manhattan och Como. Vagnen gör det lätt att ladda och transportera upp till 36 lampor samtidigt, och är därför praktisk i stora lokaler.  12 ladduttag per bricka. Kan användas med upp till 3 brickor. I priset med laddbricka/-or ingår elkabel. Smidigt handtag och 4 hjul, varav 2 låsbara. Vagnen kan köpas separat utan brickor.

Rullvagn Block - Runt

2 425,00 kr inkl. moms
Block är en modern rullvagn i smäcker design, med två hyllplan och hjul som är vridbara i 360 grader. Kan användas som serveringsvagn eller elegant sidobord, i det privata hemmet eller på kontoret. Smidigt att flytta runt tack vare handtagen. Roterbara hjul för enkel förflyttning. Modern och minimalistisk design. Maxvikt per hylla: 10 kg.

Rullvagn Block

2 425,00 kr inkl. moms
Block är en modern rullvagn i smäcker design, med två hyllplan och hjul som är vridbara i 360 grader. Kan användas som serveringsvagn eller elegant sidobord, i det privata hemmet eller på kontoret. Smidigt att flytta runt tack vare handtagen. Roterbara hjul för enkel förflyttning. Modern och minimalistisk design. Maxvikt per hylla: 10 kg.

Serveringsvagn Carry

6 800,00 kr inkl. moms
Carry är en serveringsvagn i minimalistisk design med smäcker ram och tre hyllplan där det mittersta går att ta loss. Serveringsvagnen passar fint in i köket, matsalen, vardagsrummet eller ute på altanen. Tåligt pulverlackerat rostfritt stål. För både inom- och utomhusbruk. Löstagbart perforerat hyllplan i mitten.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser