Serveringsvagnar 

 • 5 600 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  4 480 kr
    Finns i flera utföranden.
  Serveringsvagn med tre hyllplan som du själv bestämmer höjderna på. Kan även användas som barvagn eller sidobord, och passar bra både i hemmet, på kontoret eller serveringen.Rullbar med fyra hjul. Pulverlackerad yta som är enkel att rengöra.
 • 3 350 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  2 680 kr
    Finns i flera utföranden.
  En avskalad och nätt vagn med framhjul och två hyllplan. Kan även användas som ett extra bord för avlastning, och passar utmärkt i matsalen, konferensrummet eller på cafét.För inomhusbruk.
 • 5 350 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  4 280 kr
    Finns i flera utföranden.
  Med rullvagnen Juno serverar du gästerna och plockar av borden med stil. Tack vare det tåliga materialet kan vagnen även användas utomhus, till exempel på cafét eller terrassen. Toppskiva i tåligt kompaktlaminat. Underhylla i galler och med smidig förvaringslåda. För både inomhus- och utomhusbruk.
 • 4 350 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  3 480 kr
    Finns i flera utföranden.
  Med Lene får du en rymlig rullvagn med två hyllplan, i modern och stilren design. Det långa räcket håller dina saker på plats och gör det även enkelt för dig att skjuta eller dra vagnen dit du vill.Övre hyllplan i oval utformning. Undre hyllplan i rektangulär utformning. 
 • 3 725 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  2 980 kr
    Finns i flera utföranden.
  Rund serveringsvagn med två hyllplan och smidigt handtag, som även fungerar bra som barvagn eller sidobord. Passar lika utmärkt i hemmet som på kontoret eller restaurangen. 

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan