Smart förvaring på kontor

På kontoret vill man ha ordning och reda. Det är viktigt att veta var viktiga dokument och papper finns. Vilken typ av kontorsförvaring som behövs beror på vilken typ av verksamhet du bedriver eller arbetar på.

Arbetar du på ett kontor bör du tänka igenom och organisera din kontorsförvaring. Detta är viktigt för att få ordning på viktiga papper och föremål samt att din personal ska trivas. En stökig arbetsplats mår ingen bra av. Det finns mängder av bra och snygg förvaring till kontoret. Se exempelvis vår kontorsförvaring och ta del av våra tips nedan.

3 smarta förvaringstips för kontoret

Idag är det viktigt att en arbetsplats är både trivsam och funktionell, men kom ihåg att smart kontorsförvaring inte behöver vara tråkig. Det finns både praktisk och snygg förvaring att inreda kontoret med. Läs mer om våra smarta förvaringstips här!

1. Se över lokalen - vad passar bäst?

För att få in så praktisk och smart förvaring som möjligt bör du se över din lokal och tänka ut vad för typ av kontorsförvaring som passar. Ska det exempelvis vara:

 • Förvaring på hjul - Detta kan vara ett bra alternativ om du har liten yta och behöver omorganisera ibland, då det är enkelt att möblera om med förvaring på hjul.
 • Öppen förvaring - Med ett öppet förvaringssystem får du en smart förvaring till kontoret. Du behåller ytan i rummet samtidigt som du får till en bra kontorsförvaring.
 • Hurtsar - En hurts är ett bra alternativ som kontorsförvaring. De finns i olika storlekar och med eller utan hjul. Oavsett är en hurts enkel att flytta och perfekt för ett kontor som kräver smidig och smart förvaring. Se våra olika hurtsar här.

2. Mix av kontorsförvaring

Oavsett om du ska införskaffa helt ny kontorsförvaring eller komplettera befintlig förvaring, är det smart att satsa på en kombination av dold och öppen förvaring. Vissa saker behöver vara mer lättillgängliga än andra och då är ett öppet förvaringssystem perfekt. En mix av båda ger dig smart förvaring på kontoret.

3. Håll ordning

Märk upp dokument och låt var sak ha sin plats. På detta sätt är det enklare för alla medarbetare att hålla ordning och reda på kontoret. Med rätt kontorsförvaring får ni en välorganiserad arbetsplats där ni kan arbeta mer effektivt.

Har du frågor eller funderingar om kontorsförvaring är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst, så hjälper vi dig!

meny

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft