Smart förvaring på kontor

På kontoret är det viktigt med ordning och reda för att inte oumbärliga dokument ska hamna på villovägar. Vilken typ av kontorsförvaring du behöver beror dels på vilken typ av verksamhet du bedriver, dels på hur din lokal ser ut. Behöver du arkivskåp, postfack och kontorsskåp? Eller räcker det med hurtsar, hyllor och skåp för personlig förvaring? Hos oss hittar du mängder av bra och snygg förvaring till kontoret. Se all vår kontorsförvaring och ta del av våra tips nedan.

3 smarta förvaringstips för kontoret

Det är viktigt att en arbetsplats är både trivsam och funktionell – en stökig arbetsplats mår ingen bra av. Som tur är finns det både praktisk och snygg förvaring att inreda kontoret med. Ta del av våra smarta förvaringstips här!

1. Se över lokalen och verksamheten - vad passar bäst?

För att få in så praktisk och smart förvaring som möjligt bör du se över din lokal och fundera på vilken typ av kontorsförvaring som passar bäst. 

 • Hur många är ni? Är ni många på kontoret är det bra att investera i låsbara skåp för personlig förvaring. Då får varje medarbetare en trygg plats att förvara plånbok, mobil och andra personliga tillhörigheter hela dagen. Är ni få kan det i stället räcka med en klädhängare för förvaring av jackor och väskor. 
 • Hur stor är lokalen? På ett mindre kontor kan förvaring på hjul vara ett bra alternativ. Det gör det enkelt att möblera om när du behöver mer yta.  
 • Vad behöver ni förvara? Om ni sitter på sekretessbelagda dokument behöver ni skåp som går att låsa. Även dyr teknik kan vara bra att låsa in och robusta kontorsskåp är då att föredra. Ligger det skrivblock och häftapparater och dräller på skrivborden? Då kan en hurts vid varje arbetsplats vara den smidigaste lösningen.
 • Vilken inredningsstil har kontoret? Välj din förvaring i en färg och ett material som går bra ihop med resten av inredningen. Ska det vara vit laminat, naturfärgad ekfaner eller kanske djupblå plåt? Ska det bryta av eller smälta in? Hos oss hittar du förvaring i alla olika färger och materialval.

2. Mix av kontorsförvaring

Oavsett om du ska införskaffa helt ny kontorsförvaring eller komplettera befintlig förvaring, är det smart att satsa på en kombination av dold och öppen förvaring. Vissa saker behöver vara mer lättillgängliga än andra och då är ett öppet förvaringssystem perfekt. Med hyllsystem från exempelvis Organised bygger du enkelt en mix av dolda och öppna lösningar och får en smart förvaring på kontoret.

3. Märk upp och håll ordning

Märk upp dokument, lådor och skåp för att ge var sak sin plats. På detta sätt är det enklare för alla medarbetare att hålla ordning och reda på kontoret. Med rätt kontorsförvaring får ni en välorganiserad arbetsplats där ni kan arbeta mer effektivt.

Har du frågor eller funderingar om kontorsförvaring är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst, så hjälper vi dig!

Hjälp med kontorsförvaring

Behöver du hjälp att hitta rätt kontorsförvaring för din lokal? Ta hjälp av våra erfarna projektsäljare. De ger förslag på produkter och placering, ritar upp, koordinerar och sköter slutbesiktning. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig via Projekt och offert under våra företagstjänster.

meny

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft