Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar

Smart förvaring på kontor

På kontoret är det viktigt med ordning och reda för att inte oumbärliga dokument ska hamna på villovägar. Vilken typ av kontorsförvaring du behöver beror dels på vilken typ av verksamhet du bedriver, dels på hur din lokal ser ut. Behöver du arkivskåp, postfack och kontorsskåp? Eller räcker det med hurtsar, hyllor och skåp för personlig förvaring? Hos oss hittar du mängder av bra och snygg förvaring till kontoret. Se all vår kontorsförvaring och ta del av våra tips nedan.

3 smarta förvaringstips för kontoret

Det är viktigt att en arbetsplats är både trivsam och funktionell – en stökig arbetsplats mår ingen bra av. Som tur är finns det både praktisk och snygg förvaring att inreda kontoret med. Ta del av våra smarta förvaringstips här!

1. Se över lokalen och verksamheten - vad passar bäst?

För att få in så praktisk och smart förvaring som möjligt bör du se över din lokal och fundera på vilken typ av kontorsförvaring som passar bäst. 

  • Hur många är ni? Är ni många på kontoret är det bra att investera i låsbara skåp för personlig förvaring. Då får varje medarbetare en trygg plats att förvara plånbok, mobil och andra personliga tillhörigheter hela dagen. Är ni få kan det i stället räcka med en klädhängare för förvaring av jackor och väskor. 
  • Hur stor är lokalen? På ett mindre kontor kan förvaring på hjul vara ett bra alternativ. Det gör det enkelt att möblera om när du behöver mer yta.  
  • Vad behöver ni förvara? Om ni sitter på sekretessbelagda dokument behöver ni skåp som går att låsa. Även dyr teknik kan vara bra att låsa in och robusta kontorsskåp är då att föredra. Ligger det skrivblock och häftapparater och dräller på skrivborden? Då kan en hurts vid varje arbetsplats vara den smidigaste lösningen.
  • Vilken inredningsstil har kontoret? Välj din förvaring i en färg och ett material som går bra ihop med resten av inredningen. Ska det vara vit laminat, naturfärgad ekfaner eller kanske djupblå plåt? Ska det bryta av eller smälta in? Hos oss hittar du förvaring i alla olika färger och materialval.

2. Mix av kontorsförvaring

Oavsett om du ska införskaffa helt ny kontorsförvaring eller komplettera befintlig förvaring, är det smart att satsa på en kombination av dold och öppen förvaring. Vissa saker behöver vara mer lättillgängliga än andra och då är ett öppet förvaringssystem perfekt. Med ett hyllsystem som Modea bygger du enkelt en mix av dolda och öppna lösningar och får en smart förvaring på kontoret.

3. Märk upp och håll ordning

Märk upp dokument, lådor och skåp för att ge var sak sin plats. På detta sätt är det enklare för alla medarbetare att hålla ordning och reda på kontoret. Med rätt kontorsförvaring får ni en välorganiserad arbetsplats där ni kan arbeta mer effektivt.

Har du frågor eller funderingar om kontorsförvaring är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst, så hjälper vi dig!

Hjälp med kontorsförvaring

Behöver du hjälp att hitta rätt kontorsförvaring för din lokal? Ta hjälp av våra erfarna projektsäljare. De ger förslag på produkter och placering, ritar upp, koordinerar och sköter slutbesiktning. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig via Projekt och offert under våra företagstjänster.

meny

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft