Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Tallrikar

Grid view
List view
Visar 1-6 av 6 objekt
Sort by

Assiett Limelight - Ø19,5 cm

250,00 kr inkl. moms
Stilren och minimalistisk assiett som tillhör serien Limelight, skapad av Göran Wärff för Kosta Boda. En vacker tallrik som består av glas och har ett subtilt mönster som bryter av utan att bli övermäktigt.  Tål maskindisk. Vackert mönster som reflekterar ljuset. 

Tallrik Limelight - Ø28,5 cm

350,00 kr inkl. moms
Stilren och minimalistisk tallrik som tillhör serien Limelight, skapad av Göran Wärff för Kosta Boda. En vacker tallrik som består av glas och har ett subtilt mönster som bryter av utan att bli övermäktigt. Tål maskindisk. Vackert mönster som reflekterar ljuset.

Orrefors tallrik Carat - Ø27 cm

315,00 kr inkl. moms
Ord.pris 350,00 kr
Spara 35,00 kr
En elegant tallrik i glas som tillhör den populära serien Carat från Orrefors. Tallriken har ett vacker mönster som påminner om snökristaller och som reflekterar ljuset på ett nästintill magiskt sätt.  Bekväm storlek på Ø27 cm – perfekt som mattallrik! Modern och romantisk design.

Orrefors assiett Carat - Ø19 cm

202,50 kr inkl. moms
Ord.pris 225,00 kr
Spara 22,50 kr
En elegant assiett i glas som tillhör den populära serien Carat från Orrefors. Tallriken har ett vacker mönster som påminner om snökristaller och som reflekterar ljuset på ett nästintill magiskt sätt.  Smidig storlek på Ø19 cm – perfekt som sidotallrik! Modern och romantisk design.

Tallrik Rainbow

125,00 kr inkl. moms
Tallrik Rainbow är en del av en serie porslin från HAY med lackerat porslin i vacker sandfärg. Tallrikarna finns i olika storlekar och passar därmed till flera olika tillfällen, men matchar även fint ihop. Tåligt porslin. Lätt transparent färg. Små färgnyanser gör varje tallrik unik. Kan diskas i diskmaskin.
Tallrik Obi

Tallrik Obi - Ø20 cm

250,00 kr inkl. moms
Obi är en vacker servis med gjuten och glaserad keramik som kommer i fyra sobra färger. En harmonisk servis som är lika perfekt för servering i det privata hemmet, som på kontoret eller kaféet. Perfekt för tillbehör eller desserter – Ø20 cm.  Hög kant håller maten på plats.  Tål maskindisk. Tål mikrovågsugn.  Lugna färger som passar in överallt.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft