Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar

Datorhållare

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

560.02650.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Datorhållare och CPU hållare under skrivbord

En datorhållare, cpuhållare eller laptophållare är ett riktigt smart tillbehör till kontoret för att frigöra plats på såväl bordsskivan som golvet då du placerar din dator under skrivbordet. Oavsett om du letar efter en datorhållare till laptop eller stationär dator hittar du det hos oss på DPJ!

Fördelar med datorhållare under skrivbord

  • Genom att placera din laptop i en hållare under skrivbordet håller du arbetsytan fri från plotter. Det gör det inte bara enklare att hålla arbetsplatsen fin, skrivbordet blir dessutom enklare att städa samtidigt som du kan koncentrera dig bättre när du inte störs av onödiga visuella intryck. En laptophållare är därför ett utmärkt val både för kontoret och den lilla datorhörnan i hemmet.
  • Har du en stationär dator är en CPU-hållare ett bra alternativ för att främja en ergonomisk arbetsposition. Datorn blir mer lättåtkomlig och du slipper böja dig ända ner till golvet för att komma åt den.
  • Ett datorställ till stationär dator gör att den kommer upp en bit vilket frigör golvyta och ger dig mer benutrymme, samtidigt som golvet blir enkelt att dammsuga och risken för kabeltrassel minskar.
  • Din koncentration kan öka när du fäster din dator i en hållare, eftersom bordsskivan hamnar mellan dig och datorn vilket gör att störande datorljud och brus reduceras.

Kombinera gärna din datorhängare med andra smarta kontorstillbehör så som monitorarmar och kabelrännor för att få ännu mer ordning och reda på ditt skrivbord. Vill du ha fler tips på hur du inreder din arbetsplats för bästa fokus? Då rekommenderar vi vår artikel Organisera ditt skrivbord – för större arbetsglädje och bättre fokus. Välkommen till DPJ!

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft