Datorhållare

Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Kampanj

I lager

Pris

200.02950.0

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Datorhållare och CPU hållare under skrivbord

En datorhållare, cpuhållare eller laptophållare är ett riktigt smart tillbehör till kontoret för att frigöra plats på såväl bordsskivan som golvet då du placerar din dator under skrivbordet. Oavsett om du letar efter en datorhållare till laptop eller stationär dator hittar du det hos oss på DPJ!

Fördelar med datorhållare under skrivbord

 • Genom att placera din laptop i en hållare under skrivbordet håller du arbetsytan fri. Det gör det både enklare att hålla det rent och fint vid din arbetsplats, samtidigt som du kan arbeta mer effektivt utan störande plotter runt omkring.
 • Har du en stationär dator är en CPU-hållare ett bra alternativ för att främja en ergonomisk arbetsposition. Datorn blir mer lättåtkomlig och du slipper böja dig ända ner till golvet för att komma åt den.
 • Ett datorställ till stationär dator gör att den kommer upp en bit vilket frigör golvyta och ger dig mer benutrymme, samtidigt som golvet blir enkelt att dammsuga och risken för kabeltrassel minskar.
 • Din koncentration kan öka när du fäster din dator i en hållare, eftersom bordsskivan hamnar mellan dig och datorn vilket gör att störande datorljud och brus reduceras.

Kombinera gärna din datorhängare med andra smarta kontorstillbehör så som monitorarmar och kabelrännor för att få ännu mer ordning och reda på ditt skrivbord. Vill du ha fler tips på hur du inreder din arbetsplats för bästa fokus? Då rekommenderar vi vår artikel Organisera ditt skrivbord – för större arbetsglädje och bättre fokus. Välkommen till DPJ!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft