Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Skålar & Uppläggningsfat

Grid view
List view
Visar 1-18 av 18 objekt
Sort by

Skål Rustic - Ø11,5 cm

50,00 kr inkl. moms
Rustic är en serie keramik i en modern, skandinavisk design som passar lika bra till vardag som till fest. Skålen är handgjord i stengods, vilket gör varje skål unik och bidrar till dess rustika känsla. Perfekt för snacks, såser och desserter. Tillverkad för hand. Glaserad i grå och blå toner. Tål maskindisk och mikrovågsugn.

Skål Rustic - Ø14 cm

75,00 kr inkl. moms
Rustic är en serie keramik i en modern, skandinavisk design som passar lika bra till vardag som till fest. Skålen är handgjord i stengods, vilket gör varje skål unik och bidrar till dess rustika känsla. Perfekt för frukost och dessert. Tillverkad för hand. Glaserad i grå och blå toner. Tål maskindisk och mikrovågsugn.

Skål Rustic - Ø21,5 cm

300,00 kr inkl. moms
Rustic är en serie keramik i en modern, skandinavisk design som passar lika bra till vardag som till fest. Skålen är handgjord i stengods, vilket gör varje skål unik och bidrar till dess rustika känsla. Perfekt för alla tillfällen. Tillverkad för hand. Glaserad i grå och blå toner. Tål maskindisk och mikrovågsugn.

Skål Limelight - på fot

250,00 kr inkl. moms
Limelight på fot, är en stilig liten skål som passar lika bra till fredagsgmyset som till brunchen. Använd Limelight som skål för efterrätten, för godiset eller som glas för en uppfriskande drink.  Tål maskindisk.  Massiv glasbotten ger vackra reflektioner.

Skål Limelight - Ø24,5 cm

1 000,00 kr inkl. moms
Limelight är en djup glasskål med en låg stödkant som ger en vacker inramning av det du lägger i skålen. Den dekorativa botten fångar in och låter ljuset reflektera sig i glaset i ett sinnrikt mönster.  Tål maskindisk. Massiv glasbotten ger vackra reflektioner.

Fat Limelight - Ø33 cm

1 300,00 kr inkl. moms
Limelight är ett djupt glasfat med en låg stödkant som ger en vacker inramning av det du lägger på fatet. Den dekorativa botten fångar in och låter ljuset reflektera sig i glaset i ett sinnrikt mönster.  Tål maskindisk. Massiv glasbotten ger vackra reflektioner.

Orrefors skål Carat - Ø21,6 cm

2 677,50 kr inkl. moms
Ord.pris 2 975,00 kr
Spara 297,50 kr
En vacker skål i massivt glas med kant i rostfritt stål som tillhör den populära serien Carat. Glaset har ett elegant mönster som påminner om iskristaller eller diamanter och som får skålen att gnistra. 

Orrefors fat Hallon - Ø38,5 cm

765,00 kr inkl. moms
Ord.pris 850,00 kr
Spara 85,00 kr
Hallon är ett stilrent fat vars bulliga yta får den att påminna om ett glittrande hallon. Serien Hallon är en av Orrefors mest älskade, och de olika föremålen är lika vackra var för sig som ihop med varandra. Stabilt uppläggningsfat i massivt glas. Kulformad yta som fångar och reflekterar ljuset.

Orrefors skål Hallon - Frostat glas

315,00 kr inkl. moms
Ord.pris 350,00 kr
Spara 35,00 kr
Hallon är en stilren skål vars bulliga yta får den att påminna om ett frostat hallon. Serien Hallon är en av Orrefors mest älskade, och de olika föremålen är lika vackra var för sig som ihop med varandra.   Stabil skål i massivt glas. Kulformad yta som fångar och reflekterar ljuset.

Orrefors skål Hallon

315,00 kr inkl. moms
Ord.pris 350,00 kr
Spara 35,00 kr
Hallon är en stilren skål vars bulliga yta får den att påminna om ett glittrande hallon. Serien Hallon är en av Orrefors mest älskade, och de olika föremålen är lika vackra var för sig som ihop med varandra. Stabil skål i massivt glas. Kulformad yta som fångar och reflekterar ljuset.

Orrefors skål Legend Stripes

765,00 kr inkl. moms
Ord.pris 850,00 kr
Spara 85,00 kr
Legend Stripes är en modern skål i glas som har slipats i ett traditionellt mönster. En utmärkt skål att servera tillbehör eller snacks i, som fångar upp och reflekterar ljuset på ett mycket vackert sätt. Stabil i massivt kristallglas. Ger vackra skuggmönster.

Orrefors skål Legend Leaves

765,00 kr inkl. moms
Ord.pris 850,00 kr
Spara 85,00 kr
Legend Leaves är en modern skål i glas som har slipats i ett traditionellt mönster. En utmärkt skål att servera tillbehör eller snacks i, som fångar upp och reflekterar ljuset på ett mycket vackert sätt. Stabil i massivt kristallglas. Ger vackra skuggmönster.

Orrefors skål Legend Checkered

427,50 kr inkl. moms
Ord.pris 475,00 kr
Spara 47,50 kr
Legend Checkered är en modern skål i glas som har slipats i ett traditionellt rutmönster. En utmärkt skål att servera tillbehör eller snacks i, som fångar upp och reflekterar ljuset på ett mycket vackert sätt. Stabil i massivt kristallglas. Ger vackra skuggmönster.

Orrefors skål Legend Square

427,50 kr inkl. moms
Ord.pris 475,00 kr
Spara 47,50 kr
Legend Square är en modern skål i kristallglas som har slipats i ett traditionellt rutmönster. En utmärkt skål att servera tillbehör eller snacks i, som fångar upp och reflekterar ljuset på ett mycket vackert sätt. Stabil i massivt kristallglas. Ger vackra skuggmönster.

Orrefors skål City - Ø14 cm

540,00 kr inkl. moms
Ord.pris 600,00 kr
Spara 60,00 kr
Skål City är en elegant glasskål som passar utmärkt för servering av nötter, frukt och andra snacks. Skålen består av kristallglas med hög briljans vars slipade yta ger en urban och modern känsla.     I massivt kristallglas. Modern och elegant design.

Skål Rainbow

100,00 kr inkl. moms
Skål Rainbow är en del av en serie porslin från HAY med lackerat porslin i flera vackra färger att välja mellan. Tack vare att färgen kan skifta en aning från skål till skål ger detta en handtillverkad känsla. Tåligt porslin. Lätt transparent färg. Små färgnyanser gör varje skål unik. Kan diskas i diskmaskin.

Skål New Norm - 4-pack

275,00 kr inkl. moms
New Norm präglas av sin enkla men samtidigt rustika och lantliga känsla. Skålen är tillverkad av porslin som glaserats i sin vackra, mörka kulör som bidrar till skålens eleganta och djupa finish. Säljes i pack om 4 (priset gäller per styck). Tål maskindisk samt micro. Tillverkad av dubbelbränd porslin för maximal hållbarhet.
Skål Obi

Skål Obi

150,00 kr inkl. moms
Obi är en vacker servis med gjuten och glaserad keramik som kommer i fyra sobra färger. En harmonisk servis som är lika perfekt för servering i det privata hemmet, som på kontoret eller kaféet. Tål maskindisk. Tål mikrovågsugn.  Lugna färger som passar in överallt.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft