Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Kannor & Karaffer

Grid view
List view
Visar 1-13 av 13 objekt
Sort by

Karaff Chateau 116 cl

800,00 kr inkl. moms
Karaff Chateau 116 cl tillhör den ikoniska serien Château, skapad år 1981 av Bertil Vallien. Den tidlösa karaffen är i klarglas och har en elegant vriden hals som reflekterar ljuset och ger en härlig glans. Rymmer upp till 116 cl.  Munblåst på Kosta Glasbruk.

Karaff Chateau 116 cl - Jubileumsutgåva

800,00 kr inkl. moms
Denna variant av Karaff Chateau 116 cl är en del av Kosta Bodas jubileumskollektion. Den färglada kollektionen säljs endast under 2021 för att fira att Bertil Valliens älskade serie Château fyller 40 år. Rymmer upp till 116 cl. Munblåst på Kosta Glasbruk. I färgen Multi som varierar i färg beroende på ljuset. 

Kanna Limelight - 170 cl

600,00 kr inkl. moms
En handgjord kanna i kristallglas som tillhör serien Limelight och rymmer upp till 170 cl. Kannan har en massiv glasbotten med ett sinnrikt mönster som fångar in ljuset och skapar vackra reflektioner.   Tål maskindisk. Generös kapacitet på 170 cl.

Orrefors karaff Metropol - 100 cl

990,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 100,00 kr
Spara 110,00 kr
Karaff Metropol är en rymlig tillbringare som kan hålla upp till 100 cl av din favoritdryck. En graciös karaff i glas med en modern men klassisk form som fulländas med en droppe svart färg i basen.   Hällpip ger enkel upphällning. Munblåst i Småland. I kristallglas med hög briljans. Minimalistisk design. 

Orrefors karaff Informal - 100 cl, med skål

765,00 kr inkl. moms
Ord.pris 850,00 kr
Spara 85,00 kr
Karaff Informal kommer med en smidig skål som samlar upp spill, men som även kan användas som snacksskål. Karaffen håller upp till 100 cl och passar lika bra till vardags som till fest. Med praktisk hällpip. Elegant och avskalad design.

Orrefors karaff Share

315,00 kr inkl. moms
Ord.pris 350,00 kr
Spara 35,00 kr
Share är en trevlig karaff som finns i två storlekar och har en design som är både klassisk och modern. Den smäckra halsen gör karaffen lätt att greppa och den utåtvinklade mynningen gör den hällvänlig.  Passar alla kalla drycker. Tål maskindisk.

Orrefors karaff City

1 890,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 100,00 kr
Spara 210,00 kr
Med City karaff serverar du drycker så som rom och whisky på ett elegant och trevligt sätt. Karaffen består av vackert kristallglas med hög briljans vars slipade yta ger en urban och modern känsla.  Rymmer upp till 95 cl. Står stabilt med en vikt på 2 kg. I kristallglas. Modern och elegant design.

Orrefors karaff Enjoy - 100 cl

427,50 kr inkl. moms
Ord.pris 475,00 kr
Spara 47,50 kr
Enjoy karaff 100 cl är en trevlig tillbringare som även passar bra att använda som vas. Den rundade kupan ger Enjoy ett mjukt uttryck medan den asymmetriska öppningen i toppen tillför elegans. Tål maskindisk. Rymmer upp till 100 cl. Stilren, tidlös design.

Orrefors karaff Enjoy - 80 cl

427,50 kr inkl. moms
Ord.pris 475,00 kr
Spara 47,50 kr
Enjoy karaff 80 cl är en trevlig tillbringare som även passar bra att använda som vas. Den rundade kupan ger Enjoy ett mjukt uttryck medan den asymmetriska öppningen i toppen tillför elegans. Tål maskindisk. Rymmer upp till 80 cl. Stilren, tidlös design.

Orrefors karaff Difference Magnum

1 552,50 kr inkl. moms
Ord.pris 1 725,00 kr
Spara 172,50 kr
Difference Magnum är en stilig karaff med härligt bulliga former som rymmer upp till 300 cl. Tillhör serien Difference där glasen är framtagna och formade för att passa och framhäva olika viner.  Smidig hällpipa. Munblåst i Småland. Stilren, tidlös design. I äkta kristallglas med hög briljans. 

Kanna Indian Steel Pitcher

450,00 kr inkl. moms
Indian Steel Pitcher är en stilren kanna i rostfritt stål med smalt handtag och vid öppning. Kannan kan både användas till servering, som vacker inredningsdetalj i hemmet, eller som vas till en blombukett. Stilren och funktionell design. Bekvämt handtag och lätt att hälla ur. Glänsande silveryta.
Termoskanna Geo

Termoskanna Geo

700,00 kr inkl. moms
Geo är en retroinspirerad termoskanna som håller varma drycker varma och kalla drycker kalla under lång tid. Geo är dessutom vacker för ögat och finns i flera olika färger för att passa in överallt.   Tål handdisk. Avtagbart lock underlättar vid diskning.

Karaff Unda - 120 cl

375,00 kr inkl. moms
Unda har en stilren design som präglas av den vackra välvningen mitt på, vilket bidrar till karaffens moderna karaktär. Tillverkad i munblåst glas och med en volym på 120 cl är Unda självklar i alla kök. Hällpip ger enkel upphällning. I munblåst klarglas. Tål maskindisk.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft