Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Serveringstillbehör

Grid view
List view
Visar 1-13 av 13 objekt
Sort by

Orrefors Vinpropp Carat City Stoppers New York

202,50 kr inkl. moms
Ord.pris 225,00 kr
Spara 22,50 kr
Carat City Stoppers New York är en stilig vinpropp vars former är inspirerade av New Yorks arkitektur. Proppen är försedd med gummiringar som sluter tätt och förlänger livet på ditt öppnade vin.  I handslipat glas.  Passar i alla typer av flaskor. Med gummiringar som sluter tätt i flaskhalsen. Kan förlänga livet på drycken med 1-2 dagar.

Orrefors vinpropp Carat City Stoppers Stockholm

202,50 kr inkl. moms
Ord.pris 225,00 kr
Spara 22,50 kr
Carat City Stoppers Stockholm är en stilig vinpropp vars former är inspirerade av Stockholms arkitektur. Proppen är försedd med gummi som sluter tätt och förlänger livet på ditt öppnade vin.  I handslipat glas.  Passar i alla typer av flaskor. Med gummiringar som sluter tätt i flaskhalsen. Kan förlänga livet på drycken med 1-2 dagar.
CITY ICE BUCKET H 155MM

Orrefors ishink City

1 215,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 350,00 kr
Spara 135,00 kr
Med City ishink kommer du enkelt åt isen när du blandar drinkar åt stora som små sällskap. Ishinken står perfekt i baren men det eleganta utförandet gör den även snygg att ställa på mat- eller barbordet.  Smidigt handtag. Står stabilt med en vikt på 2,4 kg. I kristallglas med hög briljans. Modern, elegant design.

Orrefors mixerglas City - inkl. drinksked

540,00 kr inkl. moms
Ord.pris 600,00 kr
Spara 60,00 kr
City mixerglas gör det möjligt att blanda till en större drinksats som sedan fördelas i gästernas glas. Praktisk när du vill blanda till drinkarna innan gästerna kommit för att sedan servera alla samtidigt.   Rymmer upp till 65 cl. Med hällpip för enkel upphällning. I kristallglas med hög briljans. Tål maskindisk. Smidig drinksked ingår!
Skärbräda Pebble Board - Marmor

Skärbräda Pebble Board - Marmor

675,00 kr inkl. moms
Pebble är en vacker skärbräda i svart marmor som finns i två storlekar. Brädan passar utmärkt för servering av till exempel ost och chark, och blir dessutom en elegant detalj i hemmet.  I gedigen marmor.  Tidlös och elegant design.
Skärbräda Part Meat

Skärbräda Part Meat

1 275,00 kr inkl. moms
Part Meat är en vacker skärbräda i oljebehandlad massiv ek som med sin räfflade ovansida passar utmärkt för att skära upp middagens kött, och blir dessutom en stilren och elegant detalj i hemmet. Tillverkad i massiv ek. Godkänd för kontakt med livsmedel.
Skärbräda Part Bread

Skärbräda Part Bread

1 150,00 kr inkl. moms
Part Bread är en vacker skärbräda i oljebehandlad massiv ek som med sin räfflade ovansida passar utmärkt för att skära upp alla typer av bröd, och blir dessutom en stilren och elegant detalj i hemmet. Tillverkad i massiv ek. Godkänd för kontakt med livsmedel.
Skärbräda Part Veggie

Skärbräda Part Veggie

725,00 kr inkl. moms
Part Veggie är en vacker skärbräda i oljebehandlad massiv ek och passar utmärkt för att både skära upp och servera alla dina favoritgrönsaker, och blir dessutom en stilren och elegant detalj i hemmet. Tillverkad i massiv ek. Godkänd för kontakt med livsmedel.
Skärbräda Part Snack

Skärbräda Part Snack

575,00 kr inkl. moms
Part Snack är en vacker skärbräda i oljebehandlad massiv ek och passar utmärkt för servering av till exempel ost och chark, eller andra tilltugg, och blir dessutom en stilren och elegant detalj i hemmet. Tillverkad i massiv ek. Godkänd för kontakt med livsmedel.
Kapsylöppnare Bell

Kapsylöppnare Bell

350,00 kr inkl. moms
Bell kombinerar design, humor och funktionalitet på ett stilfullt sätt. Kapsylöppnaren i zink kommer i två eleganta färger och går samtidigt att använda som en ringklocka för att liva upp middagen. Ringklocka och kapsylöppnare i ett. Tillverkad av zink med en galvaniserad yta.
Bricka Astro

Bricka Astro

225,00 kr inkl. moms
Astro är en elegant bricka i ek med mjukt rundade kanter och en smidig, låg kant. Brickan finns i flera storlekar och kan bland annat användas för att hålla reda på småsaker i hemmet eller på kontoret. I massiv ek. Rengörs lätt med fuktad trasa. Finns i olika storlekar som är snygga att kombinera.
Bricka Salon

Bricka Salon

925,00 kr inkl. moms
Salon är en stilfull bricka med ram i böjt björkträ och botten i rottingväv. Ramen har två nedsänkningar som gör det enkelt att få ett ordentligt grepp om brickan, vilket gör den lätt att bära.  Modern och elegant design.

Bordstablett Bamb - 4-pack

300,00 kr inkl. moms
Bamb kommer i ett praktiskt 4-pack, och är tillverkade i hållbar bambu. Bordstabletterna bidrar med en härlig rustik känsla till din dukning, samtidigt som de skyddar bordsskivan från varma tallrikar och spill. Kommer i 4-pack. I tålig och hållbar bambu. Skyddar bordet snyggt och effektivt. Finns i fyra naturliga färger.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft