Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Matta Bamboo

Bamboo är en handvävd matta som består av 100 procent bambufibrer, som ger en hög hållbarhet. Mattan har en mjuk yta och en lätt glans som gör den till en lyxig och elegant detalj i hemmet.

 • Miljövänligt producerad bambu.
 • Hållbar och slitstark.
 • Vävd för hand.
 • Endast för hemmabruk.
9 100,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Copper
Light Grey
Copper
Grå
Light Brown
Rose Dust
Stiffkey Blue
140 x 200 cm
140 x 200 cm
170 x 240 cm
200 x 300 cm
250 x 300 cm
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Bamboo är en handvävd matta som består av 100 procent bambufibrer, som ger en hög hållbarhet. Mattan har en mjuk yta och en lätt glans som gör den till en lyxig och elegant detalj i hemmet.

 • Miljövänligt producerad bambu.
 • Hållbar och slitstark.
 • Vävd för hand.
 • Endast för hemmabruk.

Kvalitativ matta av bambu

Mattan Bamboo består till 100 procent av bambufiber vilket har mycket hög hållfasthet, stabilitet och hållbarhet. Detta ger dig en matta av hög kvalité som ger ifrån sig väldigt lite ludd.

Ett miljövänligt val

Produktionen av bambu kräver inget bekämpningsmedel samtidigt som materialet är biologiskt nedbrytbart, vilket gör Bamboo till ett bra och miljövänligt val av matta till hemmet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft