Matta Belize

Belize är en hållbar matta tillverkad i den slitstarka naturfibern sisal, med undersida klädd i gummi. Mattan har en avskalad design som gör att den passar in i de flesta miljöer, såväl privat som offentligt.

 • Består av 100 procent sisal.
 • Hållbart och naturligt material.
 • Gummiklädd undersida.
 • Slitstark och tålig.
3 200,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Taupe
Taupe
Natural
90 x 200 cm
90 x 200 cm
90 x 300 cm
160 x 240 cm
240 x 320 cm
300 x 400 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Belize är en hållbar matta tillverkad i den slitstarka naturfibern sisal, med undersida klädd i gummi. Mattan har en avskalad design som gör att den passar in i de flesta miljöer, såväl privat som offentligt.

 • Består av 100 procent sisal.
 • Hållbart och naturligt material.
 • Gummiklädd undersida.
 • Slitstark och tålig.

I slitstark sisal

Mattan Belize består av 100 procent sisal som är en extremt stark naturfiber. Detta gör sisal till ett bra alternativ till många andra material, både i fråga om styrka samt ur ett naturperspektiv.

Produktdetaljer

Artikelnummer belize-taupe-90x200
Varumärke Massimo Copenhagen
Bredd 90 / 160 / 240 / 300 cm
Längd 200 / 300 / 240 / 320 / 400 cm
Vikt 3,5–3,7 kg/m2
Material 100% sisal
Garanti 5 år
Massimo Copenhagen

Danska Massimo Copenhagen har skapat mattor i över 20 år. Deras mattor tillverkas för hand och har ofta ett skandinaviskt uttryck med dova, murriga färger. De sätter alltid hållbarhet, kvalitet, hög design och användaren i fokus för att skapa inbjudande mattor för alla rum. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft