Arbetsplatsmatta StandUp

Du behöver inte välja mellan att ha joggingskor eller att få ont i fötterna när du står upp på jobbet! "StandUp!" är en smart ergonomisk arbetsplatsmatta som fördelar belastningen på fötterna. Skaffa dig en nyttig vana på jobbet. Flytta stolen, gör plats för S"StandUp!" - använd ditt ståbord och må bättre!

Mjuk och snygg.
"StandUp!" arbetsplatsmatta för ergonomi på kontor är liten och nätt för att speciellt fungera tillsammans med höj- och sänkbara ståbord. Den har en mjuk, dämpande och avlastande kärna för god belastningsergonomi vid stående arbete.

Ny produkt

1 090 krexkl. moms

- +

 Fri frakt  Prisgaranti  Snabb leverans  Minst 5 års garanti
 
Mer info

Mjuk och snygg

Matting har i många år levererat liknande men mer rustika arbetsplatsmattor till svensk industri, där ergonomi och risken för belastningsskador tas på större allvar än på de flesta kontor. Men nu blir det bättring. Vår nya arbetsplatsmatta för ergonomi på kontor är liten och nätt för att speciellt fungera tillsammans med höj- och sänkbara ståbord. “StandUp!” arbetsplatsmatta har en mjuk, dämpande och avlastande undersida för god belastningsergonomi vid stående kontorsarbete. Med snygg, yta av textil och fyra diskreta färger passar den väl in vid ståbord på kontor, i receptioner och i butiker. Välj mellan svart, grå, blå eller röd.

“StandUp!” produktfakta:

  • Ovansida av polypropylen vilket ger en mycket slitstark och smutstålig yta som är lätt att hålla ren.
  • Undersida av mjuk och spänstig vinyl.
  • Mått är 770 x 530 mm, 16 mm tjock.
  • Välj mellan svart, grå, blå eller röd matta med elegant mönster.
 
 

“StandUp!” arbetsplatsmatta använder du vid ditt höj- och sänkbara skrivbord. Mattan kan sopas av, dammsugas eller rengöras med milt rengöringsmedel.

3 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan