Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Ongo for Future
Ongo for Future
Ongo for Future

Ongo for Future

 • Ny

Ongo for Future är en balanspall som består av återvunnen PET-textil och FSC-certifierat trä. Ongo passar utmärkt vid höj- och sänkbara skrivbord och har en rundad fot som tränar musklerna.

 • Uppmuntrar till aktivt sittande.
 • Höj- och sänkbar sits.
 • Rundad fot låter dig luta dig åt alla håll.
 • Mjuk plast på fotens undersida gör pallen stabil oavsett underlag.
 • Bekväm sits, klädd i 100% återvunnen PET.
 • Fot med FSC-certifierat trä.
3 500,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Anthracite
Mustard yellow
Ocean blue
Anthracite
47-67 cm (Regular)
47-67 cm (Regular)
58-82 cm (Tall)
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Ongo for Future är en balanspall som består av återvunnen PET-textil och FSC-certifierat trä. Ongo passar utmärkt vid höj- och sänkbara skrivbord och har en rundad fot som tränar musklerna.

 • Uppmuntrar till aktivt sittande.
 • Höj- och sänkbar sits.
 • Rundad fot låter dig luta dig åt alla håll.
 • Mjuk plast på fotens undersida gör pallen stabil oavsett underlag.
 • Bekväm sits, klädd i 100% återvunnen PET.
 • Fot med FSC-certifierat trä.

Utmärkt pall för dig som halvsitter

Ongo for Future finns att välja med två olika höjdspann på stativet. Med en hög sitthöjd på upp till 82 centimeter fungerar pallen bra vid ståsittande, exempelvis i en reception eller vid ett höj och sänkbart skrivbord.

Enkelt att byta mellan sittande och stående

Den höga sitthöjden gör det även enkelt för dig att byta mellan en sittande och en stående position. Detta beror på att du inte behöver ställa om skrivbordets höjd när du ställer dig upp eller sätter dig ner.

Rundad fot som följer alla rörelser

Balanspallen har en rundad fot som gör att du automatisk sätter dina muskler i arbete för att hitta en upprätt position. Fotens rundning följer dina rörelser och gör det möjligt för dig att luta dig åt alla håll, vilket aktiverar olika muskler och ger ökad blodcirkulation.

Aktivt sittande minskar skaderisken

När du sitter aktivt och byter position ofta aktiverar du olika muskelgrupper i kroppen, exempelvis ben, bål och rygg. Tack vare detta stärker du kroppen och minskar risken för att drabbas av skador i rygg, nacke och axlar.

Fot i FSC-certifierat trä

Foten består av komprimerat, FSC-certifierat trä. Detta innebär att träet kommer från ansvarsfulla skogsbruk som följer miljömässiga och sociala standarder. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 1-F99-000-01-07
Varumärke ONGO
Höjd 47-67 cm / 58-82 cm
Diameter Sits 36 cm / Fot 39 cm
Vikt 5,8 kg
Material Aluminium, CFC-fritt polyuretanskum, glasfiberförstärkt polyamid, återvunnet pressat trä
Garanti 5 år
Tyg Camira Rivet, återvunnen 100% Polyester

Varumärke ONGO

ONGO

Tyska Ongo designar och skapar aktiva möbler för det flexibla kontoret. De fokuserar på mänsklig rörelse och hållbar tillverkning. Därför använder de alltid hållbart framtaget material, och deras egna produkter går att ta isär för återvinning. All tillverkning sker i Tyskland. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft